Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2008, 17:13   #6213
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Wlodek Pokaż post
@Xeremon

Żal mi Ciebie strasznie, zrobiłem 120 lvl nie używając żadnego bota ( Twórcy Ng i Blackd zapewne jeszcze nie wiedzieli co to Tibia) Wieć hamuj się wypowiedziami że bez bota nie da się wbić wysokiego poziomu, mam nadzieje że przyjdą takie czasy iż przy połowie graczy z Candii zobacze:

- Until deletion because bot using.

kthxbye
A ja mam nadzieje, ze WSZYSCY, ktorzy jada na bocie dostana za swoje. Co do postawy Xeremona: to nie jest tak, misq, ze 'jesli WIEKSZOSC botuje, to ja tez moge'. Botowanie jest zabronione i nie powinno byc w zaden sposob propagowane. A jedziesz po Kakashim, bo nie jest taki jak wiekszosc boterow. Chwal sie swoim NG, Blackd, TBI, GG czy jakiegokolwiek bota tam masz. Mysle, ze Kakashi tak samo jak ja chetnie poczeka do momentu kiedy przy Twoim koncie bedziemy mogli zauwazyc piekny czerwony napis oznajmiajacy bana/delete konta. Schowaj sie ze swoimi tekstami.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeremon
20:14 Xeremon [111]: 3/4 graczy uzywa botów
20:14 Xeremon [111]: bo na wysokim lvl NIE DA sie bez niego grac
20:14 Xeremon [111]: ale ty tego niestety nie pojmujesz...
Gowno prawda, na kazdym levelu da sie grac bez bota i cheatow. To, ze Ty nie potrafisz to inna sprawa..

Cytuj:
20:18 Xeremon [111]: Bo jestes PALEM i masz 29lvl a madrzysz sie jak nie wiem kto
A Ty masz 111lv i udowadniasz, ze jestes idiota.

Cytuj:
20:26 Xeremon [111]: Jak bys wbil wyzszy lvl PROFESJA MAGICZNA to bys MUSIAL uzywac bota bo inaczej NIE DAL BYS RADY GRAC
20:27 Xeremon [111]: Ale do ciebie to nie dochodzi bo przeciez masz prawie 30lvl i wiesz WSZYSTKO o tibii
Zawsze i wszedzie da sie grac kazda profesja. To, ze ty nie masz ochoty gonic myszka po ekranie strzelajac z runek w warlocki to tylko i wylacznie twoj problem, kazdy normalny gracz expi tak jak powinien. Warlocki nie po to znikaja, zeby i tak bylo je widac bez zadnej roznicy w zadawaniu im obrazen.

Mow co chcesz, ale zdania nie zmienie. Jesli uwazasz, ze Tibia w zalozeniu miala byc wylegarnia dzieciakow, ktorzy nie potrafia samodzielnie expic, to sie mylisz. Na wysokim levelu da sie tak samo grac jak i na nizszym bez bota.

Screen:
http://i4.photobucket.com/albums/y10...othay/81lv.jpg

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem