Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn
Możesz mnie dziecko nazywać jak chcesz,
|
Ha, teraz to dopiero dorośle zabrzmiało!
Btw, napisałem 'pan Kręgiel', bo powtarzałeś to tyle razy jak jakąś mantrę, a nie pamiętałem, jaki miałeś nick. A nie chciało mi się sprawdzać. Zresztą, nevermind.
Cytuj:
nie przeszkadza mi to, jeśli jednak nie widzisz, że w moim poście inna informacja była najważniejsza, nie te kręgle czy piwo, to mi Cię troche żal. Ale tacy już są ludzie na tym forum - to co w poście ważne pomijają, a to, co jest pisane niejako dodatkowo zawsze "wystawiają" na tapete.
|
Cytuj:
Co to za określenie 'żerując' i 'materialista'... Ja gram, ja się staram, moja postać, chce zarobić pieniądze za czas który włożyłem w grę
|
No to to rób. Ale nie narzucaj tego innym, nie pyskuj, gdy zrobią inaczej, nie nazywaj ich wtedy idiotami.
Cytuj:
(nie sprzedaje konta, bo jest ono własnością Cipsoftu, sprzedaje czas poświęcony na gre)...
|
A ja, kiedy kradnę ci samochód, to wcale go nie kradnę, ale dokonuję
nieautoryzowanego transferu własności prywatnej. Taka sama zasada, chociaż to i tak dwie różne sprawy.
Cytuj:
A co jak rozkładasz stragan i sprzedajesz dajmy na to buty ? Mam powiedzieć, że jesteś materialistą, żerującym na wszystkim co da się sprzedać ?
|
To dwie różne rzeczy. Zanim zarzucisz komuś brak myślenia/głupotę/idiotyzm, sam naucz się czytania ze zrozumieniem. To tak na przyszłość.
Cytuj:
Jeśli ktoś ma ochotę kupić to co mam do zaoferowania, to to sprzedaje... - "Winy za śmierć w atakach bombowych nie ponosi wynalazca dynamitu, tylko ten który tego dynamitu urzywa".
|
Zły cytat podałeś. Bo dynamit ma większą szansę na bycie użytym w nie-bojowych celach (przynajmniej teraz), za to oprócz kilku przypadków, kiedy to kupiona postać/złoto jest tylko do zabawy w stylu czyste PK/porobienie niezobowiązujących filmików/whatever, większość kupionego golda służy do 'normalnej' gry, która może popsuć rozrywkę innym graczom. Nie mówiąc o niszczeniu gospodarki wyfarmioną/nieodpowiednio zdobytą kasą.
Teraz trochę czilujemy, to wtedy pociągnę dyskusję dalej.