Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2008, 22:08   #123
Xovex
Użytkownik Forum

Xovex's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Iława

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 115
Domyślny

[quote=KaCzKa.pl;1975346]Do założyciela tematu:
Gardzę tobą, przed free itemami padłeś parę razy i wyłączyłeś myślenie po tych twoich, wiadome jest że teraz ryczysz () ze nie sprzedałeś itemów na Allegro. Ja bym postać zostawił choćby dla wartości sentymentalnej (jeżeli wiesz co to proste zdanie oznacza)

Boże, człowieku, tu nie chodziło o jakieś głupie deady, lol... gram w tibie od ponad 3 lat, zaczynałem będąc jak większość 12-latków z tego forum. W tej chwili mam lat 15, zacząłem myśleć nieco inaczej. Za dużo czasu straciłem na tę badziewną grę. Dajmy na to : przychodzi po mnie kumpel i się pyta czy idę z nim na plażę, a ja mu odpowiadam, że nie, bo mam venore tower dragons...był taki czas, że 'tibia to moje rzycieeeee!11!1oneone!", ale doszedłem do wniosku, że nie ma sensu marnować 5 godzin na wbicie badziewnego levela, który i tak nie jest mi do niczego potrzebny. Poprostu większa liczba w paseczku na prawo ;o. A tak ofc. skąd wiesz, że teraz ryczę ? o.O Właśnie przed sekundką wróciłem ze spotkania koleżanką i czuję się wspaniale. Żegnam i pozdrawiam pana gardziciela ;oo !