Temat: 1h czy 2h
Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2008, 22:15   #10
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azared Pokaż post
Nie koniecznie silniejsze Kiedyś, jak ja zaczynałem grać w Tibię, nie było broni typu Justice Seeker, Mystic Blade itp... Teraz nowi gracze to mają łatwy start... Jak sobie przypomne grę knightem... Od 30lvl na Scarabach do 100lvla używając Giant Sworda lub Bright Sworda... Wtedy raczej używano 2-ręcznych broni. Ze skillem 80-85 sworda max hit wynosił ok. 230-240, przy czym teraz na 90 axe z SCA w dragony wbijam czasem 400+... Kiedyś na 80lvl trzeba było bić 10h żółwie, czy zanim je wprowadzono Cyclopy lub Scaraby, żeby wbić lvl. Po wbiciu 100lvl szło się na Anihilatora i brało broń. Dopiero wtedy zmieniało się 2-recznego GS'a na Magic Sworda. Ciężko później było jednak odrabiać straty w skillach. Przy 85 swordzie, shielding wynosił ok 70-75... Zresztą widać to, że jest łatwiej, gdyż wbicie 100lvla nie jest już takim problemem jak kiedyś. Wbić 100lvl to ok. 2-3 miesiące gry knightem razem ze zrobieniem skilli. A sorcem dużo szybciej jak się ma kasę. Sorry za off-top ale chciałem koledze wytłumaczyć.
taa a jesli ktos bil z "maczug" to co? mial opcje war hammer pro evul albo skull staff i sie potem widywalo 200ek z ss heh tylko nieliczni posiadali piorunujacego mlota co by nie bylo i tak fajnie to wspominam ; d

bij z one handa

btw gdy wchodzilem w temat nie mialem pojecia o czym to jest xd
Rav jest offline   Odpowiedz z Cytatem