Dawno sie tu nie udzielalem bo nie gram teraz z prostego powodu - nie chce mi sie, ale skomentuje to co robi plasterek, bo az sie prosi.
1. Mowisz i przyjazni? Nie masz przyjaciol w rl? nikt cie nie lubi i spedzasz 23h przy grze? Pzdr...
2. Dziewczyna zal... Rozumiem, mozna spotkac jakas fajna "dziewczyne" i sie z nia zaprzyjaznic, uzywac slow skarbie etc, ale zeby szukac na powaznie dupy na necie, stary widac ze masz popyt w rl zyciu... pzdr2...
3. Placzesz sie w tym co mowisz. Najpierw ze by go z checia ojebali (brodna), on na to ze ludzie znaja jego passy, a ty sie wykrecasz i nawijasz o rl... Czlowieczku to jest gra, nie rl. Moze ci sie juz cos powalilo w tym malym mozgu ale trzeba bylo by byc idiota zeby "dac sobie uciac reke" za kogos kogo poznales w grze... pzdr3...
4. Daj sobie juz siana i nie pisz wiecej postow na forum, bo robisz taka wioche i tak sie osmieszasz ze zal... pzdr4.
Wes teraz moje wszystkie bledy i skomentoj, posmiej sie etc nie obraze sie. Jestem chory i zaraz klade sie spac, kleja mi sie oczy i popelnilem bardzo duzo bledow do ktorych z gory sie przyznaje. Pzdr ;* Care>Brodno>Zieloq>Qumej>Monisia(nie wiem jak sie pisze twoj nick, a nie mam sily szukac :< przepraszam) <3 respekcik dla was...
Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 27-03-2008 o 22:21.
|