Temat: Projekt
Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2008, 23:51   #6
unitera.vgh.pl
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2008

Domyślny

Sam instalowalem fusiona to po pierwsze. Po drugie na tym polega ogólne założenie php-fusion że poszczególne strony różnią się od siebie logiem, skórką i tematyką, żeby ułatwić tworzenie stron początkującym twórcą stron internetowych, co do tego co ma osiągnąć i co oferuje. W założeniu serwisu jest stworzenie miejsca "spotkań" wszystkich graczy z naszego serwera (oczywiście Polaków), szukałem i nie znalazłem niczego takiego o Thori, może szukałem niedokałdnie może coś przeoczyłem w każdym bądź razie nie znalazłem nic takiego więc postanowiłem go stworzyć, i to jest to co on daje innym użytkownikom (pierwsze tego typu "forum" naszego serwera") pewnie zaraz powiesz że na tibia.pl jest również forum o wydarzeniach z naszego świata lecz z tego co widzę nie wiele się tu dzieje... Newsy na stronie i ogólnie jej rozwój mają kreować użytkownicy to oni wysyłając na newsy pokazują co ich interesuje i o czy mają ochotę czytać a takiej możliwości nie daje żadna inna strona na tibia.pl mają swoje zasady i jeżeli nie mają z tego zysków to usuną wszystko co im sie akurat nie spodoba... serwis nie rozwinie się bez użytkowników bo dla nich on powstał
unitera.vgh.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem