Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2008, 13:18   #50
Hassanoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2007

Imię: Hassanoo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nuriel Pokaż post
Tu akurat się zgodzę z Czarkiem.. Każdy wiedział, że Stoffie dołączy do MK..

Ale i tak fragi fragami a rzeczywistośc rzeczywistością, nawet jak będzie 20:1 dla MK to wcale nie znaczy, że już wygrali wojnę..
Co to ma w ogóle do rzeczy czy on zamierza dołączyć do wojny czy nie!? W chwili swojego deada formalnie pozostawał neutraly, i to nie były tylko puste słowa - nie brał udziału w działaniach wojennych, w żaden sposób nie pomagał Mort Kell, więc do WAR Frag List nie może być dodany. Jak chcecie możecie go co najwyzej dodać do PK Frag List...
... i kto wie, może gdyby Wanted by go nie zaatakowało to by nie dołączył do wojny, nie chcąc mieć potem hunta...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Niebo
BHUBAHUBHUBAHUBAHUBHUBHBHHBHHAHAHAHAHAHA
jakby ich jakieś fragi obchodziły "bo oni chcą mieć jak najmniej ujemnych fragów " boże większej głupoty nigdy nie słyszałem, :0 całe Mk boji tera dupe żeby nie mieć ujemnych fragów nie?
no nie wiem czy tak ich te fragi ZUPEŁNIE nie obchodzą... widziałem jak w Venore Urbexx + paru innych lali Issaye na jaja za to, że stracili przez niego punkta ;dd (wiem, że to na jaja, ale...)
Po za tym z frag listą wiąże sie pewien prestiż, i ja osobiście, gdybym był w wojnie to nawet jak bym wiedział, że moja gildia ma przewage i i tak wygra, to mimio to, właśnie ze względów czysto prestiżowych, chciałbym mieć przewage we fragach

I nie wiem czy Mort Hell faktycznie tak trzęsie sie... Wanted udało sie zfragować im tylko jednego chara i to na dodatek zhackowanego, a im samym 6 membersów Wanted + 2 supporterów (przed wojną było mówione, że uda im sie zabić 5 członków Wanted i xxx supporterów).

@CzareKID
co za inteligenta i cięta riposta, ja pierdole...

edit
Xanosta
Mar 28 2008, 01:19:45 CET Killed at Level 111 by Abu Loppez and by Voramon

Ostatnio edytowany przez Hassanoo - 28-03-2008 o 13:28.
Hassanoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem