Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hassanoo
Co to ma w ogóle do rzeczy czy on zamierza dołączyć do wojny czy nie!? W chwili swojego deada formalnie pozostawał neutraly, i to nie były tylko puste słowa - nie brał udziału w działaniach wojennych, w żaden sposób nie pomagał Mort Kell, więc do WAR Frag List nie może być dodany. Jak chcecie możecie go co najwyzej dodać do PK Frag List...
... i kto wie, może gdyby Wanted by go nie zaatakowało to by nie dołączył do wojny, nie chcąc mieć potem hunta...
no nie wiem czy tak ich te fragi ZUPEŁNIE nie obchodzą... widziałem jak w Venore Urbexx + paru innych lali Issaye na jaja za to, że stracili przez niego punkta ;dd (wiem, że to na jaja, ale...)
Po za tym z frag listą wiąże sie pewien prestiż, i ja osobiście, gdybym był w wojnie to nawet jak bym wiedział, że moja gildia ma przewage i i tak wygra, to mimio to, właśnie ze względów czysto prestiżowych, chciałbym mieć przewage we fragach
I nie wiem czy Mort Hell faktycznie tak trzęsie sie... Wanted udało sie zfragować im tylko jednego chara i to na dodatek zhackowanego, a im samym 6 membersów Wanted + 2 supporterów (przed wojną było mówione, że uda im sie zabić 5 członków Wanted i xxx supporterów).
@CzareKID
co za inteligenta i cięta riposta, ja pierdole...
edit
Xanosta
Mar 28 2008, 01:19:45 CET Killed at Level 111 by Abu Loppez and by Voramon
|
LOL ty chyba nie wiesz o co mi chodzi frajerze... chodzi mi o to, ze wanted zabija tych patalachow ktorzy na 100% dojda do mk jak przyexpia zeby nie mogli expic, a to, ze Stofie etc dojda do wojny to bylo pewne. Ale widac niektorym jest trudno to pojac i kloca sie o cos czego nie wiedza...
A co do "CzareKID" to dzieckiem mozesz nazywac tu jedynie siebie psie. Na zadnego twojego posta juz nie odpowiem, nie mam zamiaru sie klocic z jakims pojebanym dzieckiem. ELo.