Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Capality
podstawowe tylko? chujnia bo nienawidzę podstawowych xD jeżeli dodalibyście jakies poll day, simpsons, buzzkill to z chęcią sie dołączę do turnieju
|
w/w mapki to żal . W nich chodzi tylko o zabicie przeciwnika . Lepsze są mapki z celami gry , jak de_ i cs_ , gdzie w de_ terrorist podkłada bombe a CT mają za zadanie ją rozbroić , a w cs_ terroryści pilnują zakładników ,których CT ma uwolnić
Według mnie powinny być mapki podstawowe , czyli cs_ i de_ i oto moja propozycja w które mapy moglibyśmy grać ;
de_train
de_dust
de_dust2
de_westwood
de_cbble
de_inferno
de_nuke
de_aztec
cs_office
cs_militia
cs_assault
Na wyżej wymienionych mapkach drużyna potrzebne jest zgranie,a nie skill aim - dlatego na tych warto grać.I bez zgrania nie wygra się niczego =].
Są jeszcze inne fajne mapki ,ale jakoś te mi do głowy jako pierwsze ;D
+ oczywiście ustawienia servera dobrze skonfigurowane czyli ;
*rcon
*amx_off
*jeszcze fajnie by było , gdy po kliknięciu w tabele wyników ( TAB ) Counter-Terrorist nie widzi kto ma z Terrorist pake , bo tak łatwo można zobaczyć , czy ją stracili i czy nikt jej nie podniósł
Od graczy oczekuje się :
*interp minimum 0,01
*ponadto all rate , cmd rate jak najwyżej ustawione
*ogarnięcie pinga
Gracze mogliby mieć zbindowanego CS'a
*server TeamPlay - z antyraszem , aby TT/CT mogło wyjść z respa i gra miała sens , a ponadto po to ,aby wykonywane były zadania mapy.
I admini nie slapować nikogo , nawet za 0 hp , bo to bardzo wpienia.
Na takim serverku , mogę grać turniej ,bo to już profesjonalizm
Inne servery , bez rcona , amx off i tych interpów wymaganych od graczy , to noobostwo i żal na takich grać
btw.Szukam teamu
Ogarniam w CS już gram trochę