Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2008, 16:42   #1460
cwaniak89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 12 2005

Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 103
Domyślny

Siema all Wiedro z tej strony pisze z tego nicku bo do siebie nie umie sie zalogowac a nowego ten nie umie zalozyc :/ I NOOB
Wiec tak zaczne od Solara niby se z nim wszystko wyjasnilem niby jest spoko a powiedzial glupstwa na moj temat Deosicie i nie umie tego odkrecic. Dziwne? Nie bo jest tylko pionkiem w grze a nie krolem...
Teraz kilka słów na ubijenie pl przez pl po war! Ja osobiscie nie pojde do war old playerzy mnie znaja i wiedza ze nie lubie sie bic... ale jak bedzie wojna to OSOBISCIE Wiedrem pojde na all mozliwe akcje zeby ubic Deosita. A co do pl ktorzy sa w gildiach jakich sa mam wlasna wyrobiona opinie. Jedni sa tam bo mysla ze beda bespieczni inni z przymusu a jeszcze inni z swoich prywatnych powodow. Ich sprawa Mi osobiscie nic do tego z czescia z wam pisalem na tibi wiec wiecie o co chodzi... nie all musza wiedziec

A i ci co są niby w SA i nic nie robia to malo trakich jest... wiekszosc cos robila/ribi do teraz ale mniejsza z tym myslcie se co chcecie a wasze klotnie nie udowadnia niczego

PoZdRo all BrO

Ostatnio edytowany przez cwaniak89 - 28-03-2008 o 17:11.
cwaniak89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem