Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2008, 17:08   #132
Lukaszek14
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2007

Domyślny

Zastanawiałem się, czy napisac tu swoje 3 grosze. Jednak Wasze komentarze mnie do tego zmusiły. Połowa z Was ma naprawdę racje, przejdę do szczegółów, zjebałeś chłopcze. Wywaliłeś wszystkie piksele, bo chciałeś skonczyc z Tibia. Mogłeś pomyślec, ze to wszystko możesz po prostu sprzedac i cieszyc sie prawdziwą gotówką, to jest "oryginalne" odejście z gry. Co teraz masz ? Huja, ze tak powiem. Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii, ale szczerze to naprawdę zjebałeś. Gdybyś sprzedał piksele, mógłbyś sobie już dziś chodzic w nowych ciuszkach, czy pójśc z kolegami na pizze/piwka. Pomyśl ile straciłeś na prąd i na pacce. Widac pieniędzy ci nie brakuje. Na koniec powiem Ci wyraz który nawiązuje do tego, co zrobiłeś. "Wyrzuciłeś 200 złoty na chodnik"
Pozdrawiam. Powinniście zrozumiec cały mój post, bo nawiązuje on do prawdziwego życia.
Ja właśnie też niedawno skończyłem grac. Wiesz co teraz mam?W kieszeni mam 160 złoty.
Nie, nie chwalę sie, próbuję ci powiedziec, że źle zrobiłeś, a jeśli naprawdę nie chciałeś prawdziwej gotówki, mogłeś oddac koledze postac ! Zrobic mu tą przyjemnosc.

Ostatnio edytowany przez Lukaszek14 - 28-03-2008 o 17:13. Powód: ;)
Lukaszek14 jest offline   Odpowiedz z Cytatem