Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elyaxx
Wszyscy Polacy sa pojebani... tak zjebac selene to juz nikt inny nie mogl;/ . Juz lepiej by bylo jakby swe wojne wygrali i server opanowali... mozna by bylo przynajmniej grac w spokoju, a nie tak jak teraz zebralo sie kilka gildi i kazdego ubijają;/ 
|
Czy Tobie się czasem w mózgu coś nie popierdoliło ? Tak, tak. Wszyscy Polacy są pojebani (wychodzi na to, że także o samym sobie tak mówisz, więc HeJkA pOjEbIe!1!1) przez piksele ? Kiedyś wszyscy płakali, że jest tak bardzo źle bo Szwedzi są pojebani i nie mają szacunku do Polaków. Ale jak oni mają mieć szacunek do nas, skoro my sami do siebie go nie mamy ? Obrażasz rodaków z powodu gry, paru pikseli ? Idź w przyszłości płacz tak pracodawcy, tylko dlatego, że Cię wykorzystał. Ciekawe jak daleko zajdziesz. Naprawde, śmieszny jesteś. Niżej upaść nie mogłeś. Zresztą. Po co ja to piszę. I tak mam do czynienia z 5 letnim debilem które IQ nie przekracza wartości masy przeciętnego cukierka kakaowego i nie widzi, kiedy i gdzie sam siebie obraża. Ogarnij się "człowieku" - o ile nim jeszcze jesteś.
edit;
Btw, Keenen, jeśli można to daj mi jakieś namiary na siebie bo odkąd sformatowałem pc (Czyli od dziś, aye xd) nie ściagam tego crapu zwanego tibią, a chciałbym mieć z Tobą jakikolwiek kontakt

"POZDRO SZEJSET" xd
edit2;
@down;
Ja niestety juz nie należę do wybranych