Rozumiem, że ten osobnik czuje się kobietą, ale zachowajmy zdrowy rozsądek..
Skoro zdecydował się na zmianę płci, to robiąc coś takiego, zachowuje się jak kobieta, a nie jak mężczyzna.
Jeżeli jego żona nie mogła mieć dziecka, to przecierz istnieje coś takiego jak "adopcja"!
Założę się że dziecko przeżyje 12 lat i kiedy zacznie myśleć racjonalnie, a przy okazji będzie się domyślało po wypowiedziach "kolegów" w szkole, że jego ojciec to jego matka, popełni samobójstwo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Batman666
Gelt jest chuopyczkIem ; d
|
Czy ten Post wnosi coś do tematu?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz
fajnie jest miec dwie matki...
btw być transwestytą to wg zboczenie i zjebanie juz do konca, to tak jakby kupic psa i przerabiac go na kota bo sie nam znudzil:S
|
Dobry przykład.. A przez dwie matki, dziecko nie dożyje 18 lat

. Ja bym nie wytrzymał, gdyby w moją stronę szły by teksty:
- Widziałem twoich rodziców, ale wiesz.. Mieć dwie matki to wyczyn!
- Twój stary! Zaraz co ja mówię?! Przepraszam.. Twoje stare!
Oczywiście, nic bym sobie z tego nie robił, gdyby to było kłamstwo, ale w tym wypadku jest inaczej, ponieważ jest to prawda.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghard Lage
Ech dziwna historia...
Ale co każdy ma prawo żyć choćby był zmutowaną meduzą z Czarnobyla.
PS: Gelt kim ty w ogóle jesteś chłopakiem czy dziewczyną, a może (hmmm) nikim (tak też może być jak nie wiesz kim jesteś)?
|
Rozdwojenie jaźni. Gelt już odpowiedział na to pytanie, w swoich postach wyżej
Aha, i tak na zdrowy rozsądek, nie można być nikim. Każdy jest kimś
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PLague
Ten "facet" był na początku kobietą, która dokonała zmiany płci, zachowując swoje organy rozrodcze.
Człowiek pozostaje mężczyzną/kobieta niezależnie od tego jakie operacje przejdzie.
To kobieta i tyle. Nie mężczyzna.
|
Niech się czuje kobietą, choć jest mężczyzną, ale wg. mnie to głupota. Jak czuje się kobietą, to po co zmieniał płeć na mężczyznę?
Masz rację -
"To kobieta i tyle."
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafayen
Hahhh ale jajca
Zapłodnienie pewnie in vitro i cesarka w 100%...
Czego to juz sie nie mozna po tym swiecie spodziewac...
Sorry stary mnie chujem karmil..
|
Zachowaj cenzurę dla siebie, proszę.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<<
To pewno Smuggler z CDA. On lubi wycinać takie numery ( juz wiem dlaczego nie pokazał swojej facjaty ofc)
|
N/c
o.O
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aroonia
Co nie zmienia faktu, że tacy ludzie nie są do końca normalni, być może chorzy? Choroba genetyczna? Nie wiem jak to ubrać w słowa, w każdym bądź razie 'coś' musiało pójść nie tak. Podejdź do pierwszej lepszej osoby na ulicy i zapytaj czy żałuje, że urodziła się o takiej płci a nie innej... no chyba, że akurat trafisz na Thomasa Beatie 
|
Zgadzam się.. Jak można żałować że urodziło się, przykładowo - Kobietą?
Pozdrawiam
Yoh92