Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2008, 17:10   #18
Undeadzik
Użytkownik Forum

Undeadzik's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drefo21 Pokaż post
Pisze to bo prawie nikt niema swojego stylu, kazdy gra tak jak w poradniku kazano. Po wydostaniu sie z rookgardu odrazu kupujecie plate-set, dlaczego? Bo tak napisano w poradniku, niepomyslicie otym zeby zaoszczedzic troche kasy i chodzic z tym co macie z rookgardu, dlaczego? Bo tak w poradniku juz nienapisali. Knight odrazu kupuje Spike Sword albo Orish Axe i idzie skillowac, dlaczego? bo tak kazano. Niewiecie ze na rookgardzie tez jestescie w pewnym stopniu Knightami i zabijacie potworki z Carlin Sowrdem bez skillowania, ale wy na mainlandzie odrazu byscie chcieli Demony zabijac. Zamiast skillowac mozecie expic na trollach albo goblinach i skill sam by szedl, ale nierobicie tego, dlaczego? Bo tak nienapisano. To samo tyczy sie Sorka i Druida. Myslicie ze druid jest tylko UH-makerem? Dlaczego tak myslicie? Bo tak wam napisali. Druid to to samo co sork tylko ze niema tyle czarow ofensywnych, ale Sorkiem i tak ich nieuzywacie... Cwiczycie Magic Level stojac przed depo i czarujecie, ale niepomyslicie ze lepiej kupic czar Light i ten Lighthack w kliencie wylaczyc? Wtedy Tibia bedzie miala wiecej efektow i bedziesz musial w podziemiach uzywac tego czaru zeby cos widziec, wtedy expisz i trenujesz Magic Level jednoczesnie, ale tego tez nierobicie bo w poradnikach tak niepisze... IDIOTA, WTEDY ROZJASNIAM W OPCJACH I MAM W DUPIE LIGHTHACKA I UTEVO LUX, PLEATE SETA KUPUJE BO: JEST TANI I STARCZA NAWET DO 25LVL I PO TO ZEBY 2 TROLLE NIE BILY MNIE PO 10 NIE STOJE PRZED DEPO Z MLVL, GOBLINY I TROLLE SZYBKO DEDAJA, TRZEBA ICH SZUKAC- WOLNIEJ SKILL LECI JEST NA TYM FORUM TEMAT "DRUID NIE TYLKO UH MAKEREM" KAZDY SORKIEM UZYWA NP FIRE WAVE SMEIRDZACY NOOBIE KNIGHT KUPUJE SPIKE SWORD BO TO DOBRY MIECZ NA POCZATEK .....? WYSTARCZY ? A W OGOLE CO CIE TO OBCHODZI CO ROBIA INNI

A teraz ty czytajac to niezauwazyles ze niema opisanego paladyna, teraz krecisz glowa i sie smiejesz z MOJEJ glupoty...

DrefO
Po prostu zal mi ciebie n/c
zamierzam porzegnać sie z wzystkimi pedałami i lumpmi ktouzrz oceniali i nie odpaowiadali na moje posty nie zamierzam jurz wiencej pisac ani przeglondac tych wazyh zjebanyh tematów morze za 3 morze 2 powruce ale nie liczie na to bo to forum ma wyskie stenrzenie dałna dowidzenia zjeby leśne huj wam w dupe a to sockers to była poi pomyłka,,i,,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez smierdzikupa Pokaż post
łał!!!!!!!!

dzisiaj se ide w jaskini i patsze a tam za ścianom taki potwór!!!!!!!
takie zombi!!!!!
jak sie tam doztać????????????????!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Undeadzik - 29-03-2008 o 17:11.
Undeadzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem