Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2008, 17:58   #533
Iks_D
Użytkownik Forum

Iks_D's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2007
Lokacja: Szczecin <3

Domyślny

up@
Jakbyś umiał czytać, to byś zauważył, że napisałem, iż większość tego co jest na pvp stosuje się na non pvp więc twoją zajebistą wypowiedź o tym jakie to pvp jest strasznie trudne rozbij se o kant dupy : )
Tutaj też trzeba, umiejętnie rzucać m wallami i innymi runami, mieć zgraną ekipę. Rożni się to tylko tym, że jak na pvp trapniesz te osobę to co wtedy robisz? Na*******asz w nią tym wszystkim co masz póki nie padnie, na non pvp trzeba lurować coraz to kolejne moby. 'Tutaj trzeba wyczucia' :>

Cytuj:
ednak skoro grasz na npvp moge sie domyslic ze jedyna twoja stycznosc z pekowaniem ma miejsce na otsach pvp enfo;/
7.3~ - 7.7 - przez ten okres nigdy nie miałem postaci na non pvp

Zresztą, nie wiem po co odpisuje, w dupie mam dzieci pvp które grając tam uważają sie za zajebistych tibijskich wojowników : o. btw, nie odpisuj

Solo frag, Dedek chciał zobaczyć tylko jak pada bo ten Kamo groził mu huntem xddd

down@
Nawet nie przeczytałem twoje pota w całości, jak zobaczyłem zdanie o trapowaniu na rotach czy o tym, że twoja wypowiedź 'nie była obraźliwa' to zrozumiałem, że gadam z 13 latkiem : ). Na rotach zabija się botterów, po co? A po to żeby wyczyścić serv z botów i przy tym trochę zarobić. A co do trapowania 'żywych'...

Tyle wystarczy?
Kończysz w momencie kiedy to Ty napisałeś posta który dla przeciętnego idioty wygląda na zajebiście mądrą wypowiedź, a tak naprawdę to bezpodstawne pierdolenie. Przegrałeś i tyle, nie chcesz się do tego przyznać ; )

Piona leszczu

ths@
Ale jestes zajebisty, jebniesz autograf na klate? plx

btw. nadal czekam az mi najebie banda 14 latkow, ahahha

Nigdy, przenigdy mi nie rozkazuj
nie chcę słuchać nakazów, zakazów
tego typów wyrazów nie znoszę
na tym bazuj od razu, Cię proszę

Cytuj:
17:41 Tyron Azolib [30]: nie mam starej jestem z probówki

Ostatnio edytowany przez Iks_D - 29-03-2008 o 19:09.
Iks_D jest offline