Temat: Mana potiony?
Zobacz pojedynczy post
stary 29-03-2008, 21:58   #3
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Domyślny .

O ile sie nie myle, ktos juz podawal bardzo dobre statystyki jesli chodzi o uzywanie mocniejszych jak i slabszych Health Potionow jak i Mana Potionow, co mi bardzo pomoglo gdy wrocilem do gry Niestety nie potrafie ci powiedziec kto to zrobil i w jakim temacie, bys musial poszukac Lecz nie moge ci podpowiedziec jak dokladniej, gdyz sam tego nie wiem Ale z tego co pamietam (i kolega wyzej napisal) male potionki bardziej sie oplaca lecz...

a) 1 Potion wazy 1,8 capa i z tego co mi sie wydaje to duzy tyle samo (prosze mnie poprawic jesli sie myle). Co za tym idzie, aby miec tyle samo many za te "wieksze" Potiony musisz uzywac wiecej "malych" a co za tym idzie wiecej capa na to poswiecisz.
b) 2x "maly" Potion = 1,7~ "duzy" potion. Niestety nie znam ceny tego "duzego" a kolejki sa na moim swiecie wiec ci nie podam Sam sobie sprawdz
Lecz jak juz mowilem, wez poszukaj tematu gdzie ktos juz opisywal uzywanie "malych/duzych/najwiekszych" potionow.

Mam nadzieje, ze chociaz troche ci pomoglem

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem