Cytuj:
@Bloodwin
Wow, ale jestes fainy moge cie dotknonc plx?!1one
|
Niestety ale nie daje się dotykać chłopcom.
Żartujesz czy co?
Cytuj:
Przed dostaniem bana z PK doszedł do mnie
|
Najpierw bawisz się w PK...
Cytuj:
piękny liścik z ofertą zrookowania. Do moich przyjaciół (FACC) też od tego uroczego 102EK doszedł liścik.
|
Potem jesteś zdiwiony, że ktoś chce cię zrookować, bo pewnie zabiłeś nie te osobę co trzeba i ona nasłała swojego pro na ciebie. Przynajmniej ja to tak rozumiem.
Cytuj:
32MS mnie zabił dlatego, że mam RS'a i jestem FACC.
|
Boże człowieku co ty gadasz! Zabił cię, bo miałeś RS. Też bym cie zabił czy z Facc czy z Pacc. Myślisz, że jakbyś miał Pacc to by cię nie zabil?
Ty nie wiesz co mówisz.
Cytuj:
Akurat ja po miechu nie odkładam gry na półkę, bo kupuję ciekawe gry, albo z multiplayerem. Tibia nie jest tego warta, żeby na nią wydawać 80zł, gdyż to wg. mnie za dużo jak na parę pixeli i naukę o kulturze polskiej -.-.
|
No to co się czepiasz ludzi z Pacc? Ty kupujesz swoje gry, my pacc. Zrozumcie wreszcie prostą rzecz:
TO, ŻE TY NIE KUPUJESZ NIE ZNACZY, ŻE INNI TEŻ MAJĄ NIE KUPOWAĆ, BO TO JEST NIBY NIE UCZCIWIE. TO JEST SPRAWA OSOBISTA CO KTO KUPUJE.
Cytuj:
Tibia to darmowa gra, FACC to nie demo. Co to za "darmowa" gra gdzie w pojedynku 100MS vs 100S Masta walnie combo, UE zanim Sorcerer FACC zdąży się zhealthować/zmanasować?
|
A co to za życie, GDZIE JA MAM 16 lat i mega super bogaty nie jestem a ktoś inny w tym wieku podciera się dolarami, bo ma bogatych starych?
Cytuj:
Przepraszam, ale na Tibia.com i nie tylko pisze: Free MMoRPG Game. Podkreślić wam Free? Tak Free. Więc FACC to nie demo.
|
A podkreślić ci Free z możliwością kupna konta premium? Free w tym przypadku oznacza, że możesz w nią grać, ALE NIGDZIE NIGDZIE NIIIIIIIIIIGDZIE NIE MA NAPISANE NA TIBIA.COM, ŻE COŚ SIĘ FACC NALEŻY WIECEJ.
Cytuj:
Dla was jako PACC to jest sprawiedliwe - Płacicie, ale my nie jesteśmy gorsi! Jesteśmy takimi samymi graczami, a Tibia miała być darmową grą, a nie "Ale iesteś głópi bo nie puacisz".
|
Każdy jest takim samym graczem. CO z tego, że tibia miała być darmowa? Dalej jest, tylko ci się wydaje inaczej. Nie musisz kupować pacc by grać, wiec jest darmowa. Samochody też powinny być za darmo - bo co to za równość skoro ja mam fiata a ktoś najnowsze ferrari.
--------
Jesteś według mnie dzieckiem i nie wiesz co mówisz. Nie powiedziałeś nic nowego w tym temacie. Jak masz zamiar mi odpisać to wysil się nieco, wymyśl lepsze argumenty i nie powtarzaj się, że to niesprawiedliwe, bo nic kurde na tym świecie nie jest sprawiedliwe. Jak tak cię to boli to idź protestuj lub zostań politykiem.