Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2008, 11:40   #9
--Cienius--
Użytkownik Forum

--Cienius--'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie

Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paczus0 Pokaż post
Ja cię chłopie nie rozumiem...

1) Jesteś senior tutorem, tak wspaniały, modelowy gracz jak ty powninien wiedzieć, że zabijanie graczy na światach non-pvp jest karane

2) Sam korzystasz z tego typu narzędzi, więc albo chcesz poznać sposoby na zabicie graczy, aby się zabezpieczyć uprzednio, albo jesteś na tyle głupi, żeby zabijać boterów jednocześnie będąc boterem.

Więc chciałbym ja prosić was wszystkich, użytkowników tego forum, o nie udzielanie odpowiedzi na to pytanie. Wasze wskazówki zostaną wykorzystanie w złym celu. A tak poza tym to już jest taki temat, wystarczy użyć opcji "szukaj", bądź skorzystać z porad Wujka Google.
1
Kto powiedzial ze chce zabijac botterow? Chce tylko zebrac sposoby na pozbycie sie tej plagi swiatow n-pvp. Chce zeby to sie innym przydalo ja nie mam zamiaru zabijac playerow.
2 Masz watpliwosci ze jestem botterem? Bo np expie na takim expowisku, poniewaz mam lagi? Ctrl+r panie byly tutorku. Jakos 2 razy byl u mnie GM i zawsze na lightcie gadalismy...

A jeszcze jedno jezeli nie zabijecie bottera ctrl+r, mimo ze ta funkcja jest przez graczy reportujacych znienawidzona polecam ja. Przykladem zbanowania na duzym lvlu jest np Arhenio. Tak wiec GMowie nie siedza bezczynnie

Pozdro

Edit
@down
Sluchaj... Masz problem? Reportuj mnie.
wszystko kupilem co trzeba cały komplet parcela napisałem na góże nick a na dole miasto wlozylem kase i zucilem parcel do skrzynki niestety parrcel leżał
na skrzynce i szybko koles mi zakosil niewiem oco chodzi ale naprawcie mi to blagam 10cc to niejest malo (a tamten koleś mi nieodda wienc jestem tak wkużony że zaraz wyżuce komp przez okno
Co ta tibia robi z dziecmi...

Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 30-03-2008 o 11:49.
--Cienius-- jest offline   Odpowiedz z Cytatem