Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2008, 18:54   #49
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
powiedzialbym,zawsze mowie to co mysle i na necie i w rl,ci co mnie znaja dobrze to wiedza.A jezeli ktos zachowuje sie na idiote ktory ma 11 lat i zaczyna mi mowic o prawnych aspektach emerytur to sorka ale to cos jak M jakson mowil ze lubi murzynow a to ze jest bialym murzynem to przypadek.

kaczka dla mnie to smiec,99% politykow w polsce to zlodzieje mysla tylko o tym jak dorobic sie by na pozniejsze lata miec wszystko a nie jak naprawic cokolwiek w tym popie~ kraju,puki tak bedzie sie dzialo bede zawsze mwoil co mysle o politykach bo po dzisejszy dzien niewidzialem ani 1 ktory by chcial cokolwiek zorbic by niezarobic do wlasnej kieszeni wiekszej sumki.Powiedzenie ze kazdego mozna kupic w polsce jest taka prawda jak to ze polowa wypowiadajacych sie tu osobnikow to dzieci z ADHA(syndrom nadpobudliwosci) ktorzy zapomnieli wziasc tabletek

@up

tylko co wie 6 letni szczyl dobzre wychowany z porzadnej rodzinki o doroslym zyciu....bo jedyne co potrafi to za plecami mamusi pojezdzic po kims na forum

pozatym ma duzo wspolnego,zamieszkaj sam,pracuj sam oplac wszystko to wtedy pogadamy o doroslym zyciu,puki co otworz szuflade wyjmij kredki i namaluj sobie swoj wymarzony domek...bo za marzenia sie nieplaci
wiek ustawiony w moim profilu nie ma odniesienia do rzeczywistego wieku, pragne sprostowac, bo widze ze jak zobaczyles 11 to zalaczyl ci sie dorosly mode,

widac, ze jestes bardzo dojrzaly i dorosly, skoro wszystko uogolniasz - tak robia dzieci w przedszkolu, ktore jeszcze nie potrafia segregowac dla przykladu ludzi na wysokich, niskich, inteligentnych badz nie - dla nich sa to po prostu inni ludzie

politycy sa be, 'szczyle' sa be, sua jest bestz0r - to moze nam pokaz jaki ty jestes inteligentny i zrob cos z tym krajem? czytajac twoje posty mam wrazenie, ze kaczynski przy tobie to einstein~

skoncz z ta dorosloscia, praca i zgrywaniem wielkiego starucha, bo tylko z siebie kretyna robisz. tez pracuje i jakos nie obnosze sie z tym na forach w prawie kazdym poscie~

i nie traktuj tego jakbym ci 'jechal', bo to nie jest moj cel

btw, adhd, a nie adha, eh <clap> jakies problemy z zabkami?
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging
15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging
15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit
15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?(

Ostatnio edytowany przez kamsz - 30-03-2008 o 19:14. Powód: dodac cus chcialem
kamsz jest offline   Odpowiedz z Cytatem