Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2008, 21:03   #53
AdiZgOlek
Zbanowany

Data dołączenia: 28 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
powiedzialbym,zawsze mowie to co mysle i na necie i w rl,ci co mnie znaja dobrze to wiedza.A jezeli ktos zachowuje sie na idiote ktory ma 11 lat i zaczyna mi mowic o prawnych aspektach emerytur to sorka ale to cos jak M jakson mowil ze lubi murzynow a to ze jest bialym murzynem to przypadek.

kaczka dla mnie to smiec,99% politykow w polsce to zlodzieje mysla tylko o tym jak dorobic sie by na pozniejsze lata miec wszystko a nie jak naprawic cokolwiek w tym popie~ kraju,puki tak bedzie sie dzialo bede zawsze mwoil co mysle o politykach bo po dzisejszy dzien niewidzialem ani 1 ktory by chcial cokolwiek zorbic by niezarobic do wlasnej kieszeni wiekszej sumki.Powiedzenie ze kazdego mozna kupic w polsce jest taka prawda jak to ze polowa wypowiadajacych sie tu osobnikow to dzieci z ADHA(syndrom nadpobudliwosci) ktorzy zapomnieli wziasc tabletek

@up

tylko co wie 6 letni szczyl dobzre wychowany z porzadnej rodzinki o doroslym zyciu....bo jedyne co potrafi to za plecami mamusi pojezdzic po kims na forum

pozatym ma duzo wspolnego,zamieszkaj sam,pracuj sam oplac wszystko to wtedy pogadamy o doroslym zyciu,puki co otworz szuflade wyjmij kredki i namaluj sobie swoj wymarzony domek...bo za marzenia sie nieplaci

Dokładnie
Byle Kaczynski poleci luksusowym samolotem do ameryki,pogada z "buszem" i dostanie za to 10 tysiecy?smiechu warte
A zwykly szary czlowiek charuje 10godzin dziennie, i dostanie 1000 zl wyplaty,posplaca wszystko i na jedzenie mu zostanie 300 zl do konca miesiaca ? TO JEST CHORE
takie jest moje zdanie
jak komus nie pasi to h.j mu w odbyt

do tego bronicie tego Kaczynskiego...A pamietacie jak byly wybory, co on obiecywal? i co z tego wyniklo
i nie pierdole to jak niektorzy ze jestem dorosly place podatki itd, bo jeszcze chodze do szkoly, i nie udaje tu byle kogo

Ostatnio edytowany przez AdiZgOlek - 30-03-2008 o 21:06.
AdiZgOlek jest offline   Odpowiedz z Cytatem