Zobacz pojedynczy post
stary 30-03-2008, 21:19   #31
Helodin
Użytkownik Forum

Helodin's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ...Kikeli... Pokaż post
@Helodin widać że ty jesteś"noobem" po piwersze ma w 100% racje i niewiem czemu sie go czepiacie po 2. 3/4 z was robi tak jak napisał
(Helodin też) po 3. ja nie korzystam z rużnego typu poradników
no to sluchaj madry kikeli co jest debesciak ten uzytkownik "walnal" glupim tematem na forum obrazajac wszystkich graczy oraz autorow pordanikow

jest wiele graczy ktorzy niewiedza jak zaczac gre i po co maja dac sie nabierac na free pacc i inne tego typu rzeczy ktore zepsuja im gre

ja nic niemam do dzieci grajacych w tibie dopuki nie zaczna robic czegos glupiego w grze co moze zdenerwowac gry sa dla ludzi (wole juz dziecko w tibi niz tacy jak 2nd lvl na moim servie 45letnia baba)

@drefo21

polubiles tylko tych ktorzy cie poparli a nie jest ich wiele

co ciebie obchodzi czy ktos uzywa LH czy nie to jest legalne i nic niezmienisz swoimi durnymi tekstami twoj post rozumiem jako "omg oni graja wedlug poradnikow uzywaja LH i skilluja ja oszaleje" co ciebie to obchodzi kazdy ma przyjemnosc robiac cos innego jedni lubia hunty inni skillowanie a jeszcze inni stanie pod depo i robienie run.

mysle ze siedziec do 20 lvla na trollach przez miesiac niebylo by przyjemne trafic spearem 1 na 20 razy tez nie to ze ty lubisz gre trudniejsza to twoja sprawa i nieczepiaj sie innych ze nielubia tego co ty lubisz

ja swoim pierwszym knightem latalem z carlin swordem na rotwormy na 15 lvlu i nawet niewiedzalem co to skille ale po co jak po przeczytaniu poradnika moglbym expic szybciej i efektywniej
Czy to prawda?
Zacząć od nowa i walić na rooku mace ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Axeqs_of_Askara Pokaż post
Hi Dziś widziałem jak ktoś żucił Czar i było pełno szczurów które mie goniły i chciały zabic ;P
Jak się nazywa ten czar ? Czy na niego potrzeba PACC ?
Ps. Jak się robi screen (wiem że to głupie pytanie) ...

Ostatnio edytowany przez Helodin - 30-03-2008 o 21:34.
Helodin jest offline   Odpowiedz z Cytatem