Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ...Kikeli...
@Helodin widać że ty jesteś"noobem" po piwersze ma w 100% racje i niewiem czemu sie go czepiacie po 2. 3/4 z was robi tak jak napisał
(Helodin też) po 3. ja nie korzystam z rużnego typu poradników
|
no to sluchaj madry kikeli co jest debesciak ten uzytkownik "walnal" glupim tematem na forum obrazajac wszystkich graczy oraz autorow pordanikow
jest wiele graczy ktorzy niewiedza jak zaczac gre i po co maja dac sie nabierac na free pacc i inne tego typu rzeczy ktore zepsuja im gre
ja nic niemam do dzieci grajacych w tibie dopuki nie zaczna robic czegos glupiego w grze co moze zdenerwowac gry sa dla ludzi (wole juz dziecko w tibi niz tacy jak 2nd lvl na moim servie 45letnia baba

)
@drefo21
polubiles tylko tych ktorzy cie poparli a nie jest ich wiele
co ciebie obchodzi czy ktos uzywa LH czy nie to jest legalne i nic niezmienisz swoimi durnymi tekstami twoj post rozumiem jako "omg oni graja wedlug poradnikow uzywaja LH i skilluja

ja oszaleje" co ciebie to obchodzi kazdy ma przyjemnosc robiac cos innego jedni lubia hunty inni skillowanie a jeszcze inni stanie pod depo i robienie run.
mysle ze siedziec do 20 lvla na trollach przez miesiac niebylo by przyjemne trafic spearem 1 na 20 razy tez nie to ze ty lubisz gre trudniejsza to twoja sprawa i nieczepiaj sie innych ze nielubia tego co ty lubisz
ja swoim pierwszym knightem latalem z carlin swordem na rotwormy na 15 lvlu i nawet niewiedzalem co to skille ale po co jak po przeczytaniu poradnika moglbym expic szybciej i efektywniej