Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2008, 13:57   #6253
Xiaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007

Domyślny

A ja nie wiem co to iks de, nie umiem ustawiac cave bota, nie wiem skad wziasc blackd proxy i nie jestem fajny, ale jakos mnie to nie boli -.-. Chcial bym z "kilkoma" osobami z Honery pograc na jakims dobrym ots'ku bo mi szkoda hajsu na pacc i dlugich godzin na robieniu skilli -.-. I ciagle chory jestem . Kurcze nie wiem czy wracac na honere czy nie :| 70% serva to boty 20% to nooby a 10% jest spoko mmm... Ale i tak najpierw musze jakos pozbyc sie tych jeba**ch pingow, wie ktos jak ? ;] format nie wchodzi w gre, ja lubie moje virusy ;p A teraz takie pytankodo brodno, care~ Dalo by rade pogadac z wami na vencie? sciagnalem to ostatnio (mam juz skonfigurowane ;]) ale za bardzo sie na tym nie znam ;p jezeli da rade to zaloguje sie na honere i odezwe sie do ktoregos z was, zeby mnie pokierowali jak do was dolaczyc a jak nie to poloze sie do luzka i bede plakal .

Zeby nie bylo offtopa macie takie cos odemnie (sciagam nortona bo moje bezbronne virusiki chyba zostaly zaatakowane przez jakies trojany :<)

A no i oczywiscie gratz adv, skilli, PoI ;p, i wszystkiego innego ;p

Ostatnio edytowany przez Xiaczek - 31-03-2008 o 14:06.
Xiaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem