Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2004, 08:16   #7
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elite
Ciekawi mnie dlaczego CipSoft dodaje cigale jakies slabe, albo malo uzyteczne potwory, zamiast dac cis silniejszego od demona, baaardzo duzo ludzi jest znudzona demonami i gra bo juz wszytsko osiagnely... Annihilator juz tesh nie taki straszny jakim go pisali. Powiewa nuda... Na kazdym update sie modle o cos nowego lepszego od demona a tu bida z nedza... Pozdro!
Hm tos mnie kolejnym postem Elite zadziwil :O
jestes znudzony anihilatorem? nie jest taki straszny?
zeby cos takiego napisac to imho trzeba po:
1. Zrobic anihilatorka
2. Zrobic go bez bota ani macra.
hm zrobiles tak?

a 2 rzecz- mi sie tam calkiem podobaja podziemia pod ankh. zawsze miła frajda popatrzec jak nowe potwirki leja, szykac nowych terenow na expa i rozwiazywac nowe questy.

pozatym biles kiedys demony?
wyobraz sobie jaki byl by koszt sd wywalonych w potwora mocniejszego od demona. I jakiego loota musial by rzucic taki potwor zeby choc czesc kaski sie zwrocila.
teraz pomysl ze ludzi wychodza z tego potworka i masowo sprzedaja takie sprzeciki. hmmm.... gospodarka w tibi jest i tak nieuleczalna i stale sie psuje- a cos takiego wogole by ja zalamalo.
Wprowadzenie takiej zmiany wymaga wiekszego przemyslenia, a nie takieo ot sobie dodanie potworka bo kilku ludzi sobie chce.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elite
Słyszalem o tym ale mam na 2 imie Tomasz wiecj jak Tomasz Niewierny nie uwierze dopuki sam tego nie zobacze
Hmm to idz zobacz co dal nowy update a nie nawet nie widziales co jest i narzekasz ze nic nie ma :O
naprawde nie kumam czegos takiego

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem