Zobacz pojedynczy post
stary 31-03-2008, 18:55   #44
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azared Pokaż post
A ja Wam napisze mój pomysł na wyrównanie profesji...

Magowie:

- siła czarów przed Update na 8.0
- tańsze runy SD

Paladyni:

- większy zasięg spearów itd.
- siła ataków jak po update 8.0

Knight:

- siła ataków jak po update 8.0
- NAJWAŻNIEJSZE ! Zwrócić UHy ! ;<
YAYYAYAYAYAYAYYAYA i może co jeszcze magom? Na huj mojemu 140 rp wiekszy zasieg rs, skoro takie są dobre? Uhy... Tak, to był symbol, teraz ta runa jest bezużyteczna (jak wiele innych). Knighci mają caly czas tą samą siłę ataku, tylko że potwór ma defa.
Bardziej bym się skłonił, do siły magi palków i ryców (troche polepszyć), niż do twoich sugestii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro Pokaż post
co do balansacji, jak mam isc kogos zabic to swoim 82 rp mam wiekszy dmg niz 176 ek. Wiec nie gadajcie mi to jest balansacja. Paladyn ma okolo 8 mln expa, knight 90 mln. paladynem stracilem 100 godzin na trening, knightem 1100h.y
Sory, ale ze sca bijesz 200+gran (200)+= 400+ dmga Moim 140 rp na pewno nie uderze z asa za 600+ w opancerzonego czlowieka, do tego con za jakies 40.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fagaro Pokaż post
Knight ma bron za 700k, paladyn w zyciu tyle nie wyda na ass stary
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
1h na hellu (demy) - 300+- asów
1h na frostach - 300+- asów(30k)

Od 100 lvla wbiłem 30kk expa - licz mi - 240k/h+- (poi dls)/150k/h (demy)/240+- (frosts), czyli dla zaokrąglenia nawet na twoją korzyść do kręcę 300k/h na wszystkim (w praktyce nie możliwe palem ~~180).

300 asów * 10 (10 godzin huncenia)=3000=300k A TO TYLKO 10h huntu, czyli 3kk expa UDOWODNIJ MI ŻE W ŻYCIU NIE WYDAM 5315152151521521215215215k kasy na asy?

Aktualnie 93 dist 23 magic 142 lvl - asy są rarytasem, który rzadko używam. W mojej skrytce w banku znajde około 60k. W domku mam jakieś ozdoby (rhs/dsmz/fss/shity) i zbieram na kape assasina (100 gss i takie tam), wszystko lootnięte oprócz 20 gss (0 kupowania). Powiedz mi jaki elo pro knajtzor lub mag klepie taką biede jak ja? Moi znajomi knigci siedząc na marach i innym shicie w formorgar mają o wiele lepszy loot, a sorce 300k/h warlo i im sie zwraca. Poza tym mag może pójść z rycem na poi za kamienie i siedzieć kilkanaście h, zlootować 2 axe i kilka par legów/coatów +de/wois, co im zwróci 10x koszty wyprawy.

Aaaaa zapomniałem dodać:
Moim rp nie mam jeszcze wykonanego aniego - boje się paść bo się nie wylecze Za to ryce wchodzą i z avalanche wybiją wszystko.

Szczerze, brakuje mi tylko tych emocji. Gram bo gram, nie mam nic do roboty. Nudne expienie, czasem wypad na demy. Kiedyś marzyłem o tym, aby zabić gsa, teraz siedząc na gs isle chce mi się żygać (as like guards on new server -pgs know). Gra się zmieniła, straciła unikalny klimat, który mnie do niej przyciągał. Starzy wyjadacze odchodza, bo nie widzą już sensu, wejdą nowe nooby, którym gra zostanie jeszcze bardziej ułatwiona.
Kiedyś sobie myślałem, zaczne bić frosty, bedzie fajnie. Teraz gdy loguje się na okolnir, nawet nie zamierzam zabić frosta, tylko do razu wylogowuje i ide na w3/csa/tv...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 31-03-2008 o 19:03.
Xzonixek jest offline