Tak mała polemika z wierzącymi w UFO:
1. Piramidy: spokojnie da się zrobić. Bloki kamienne transportowano na barkach (łodziach) Nilem. Przy budowie pracowało 40 tys ludzi przez 20 lat. (i jak tu nie zrobić)
2.Stonehage (nie wiem ja się to pisze): Ludzie wykonywali ten krąg przez kilka tysięcy lat. Mając do dyspozycji tylko kijki i kamienie ale zrobili to. Można przy ich narzędziach zbudować taki krąg.
3.Roswell: A tak dokładnie co się tam wydażyło? Rząd amerykański może zrobić z tego szopke by ukryć np. prace nad bronią biologiczną.
4. Biblia: Jest też napisane że Set znalazł sobie żone choć nie jest wiadome skąd. Pierwsze biblijne teksty to tylko przenośnia i próba wyjaśnienia sobie świata. Nie mają wartości histarycznej. Nawet teologowie tak twierdzą.
5.Olbrzymie kamienne bloki: Udeżając w siebie dwoma kawałkami tej samej skały można wyciosać taki blok choć będzie to trwać pare tysięcy lat.
6.Totemy: Jak napisał Matkus. Dlatego na Wyspach wielkanocnych jest tajk mało drzew. Wycieli je pod budowę totemów. W kamieniołomach znaleziono totemy w różnej fazie prac.
7.Zdjęcia: Większość zdjęc UFO to sterowce i balony. Nie dziwi was to że zdjęcie ufo nigdy nie ma dobrej jakości i ostrości? Dużo zdjęć kosmitów to fotomontaże.
Jeśli jednak wierzycie w UFO to poczytajcie książke pt. "Bogowie nowego tysiąclecia". Tam mnóstwo takich wyssanych z palca bajek.