Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2008, 14:16   #5868
piternet
Frequenter

piternet's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Radom
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
piternet ma numer GG 8247274
Domyślny

GZ ALL!!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Destuge Pokaż post
Dzisiaj w Thais zobaczyłem NPC Hoaxette. Wytłumaczy mi ktoś co u niego mogę kopić??
Omg, umiesz czytać?
Cytuję ze strony tibia.com
Cytuj:
Many of you know the custom of April Fool's jokes. In Tibia you can enjoy a whole month of pranks! You want to play a practical joke on one of your friends? Don't miss to take a trip to Thais and look for Hoaxette. She is offering special spellwands, pillows and presents that all have some funny effects. You definitely want to try them out!

One final advice: Always treat all jesters well, you never know if they seek revenge one day.

Have fun in Tibia!
Your CipSoft Team
Jak nie umiesz angielskiego to twoja sprawa Nie mam czasu ci teraz tego tłumaczyć
@koko
Farciarzu, coś ci nie wierzę
WESOŁEGO PRIMA APRILIS ! ! !
P.S.
Chcesz przedłużenia wakacji (to dla tych, którzy uczęszczają do szkół lub studiują, lecz dla studentów to przedłużenie duże nie będzie;/)? Jeśli tak to wejdź na http://www.angelsms.pl/wakacje.html i prześlij ten link komu możesz! Każdy głos sie liczy!
Pzdr
Piternet

@GROK
Ciekawy jestem czy ty znasz angielski? I na jakiej podstawie sądzisz, że ja nie znam!?
Wszystko o gildiach
Wszystko o staminie

Ostatnio edytowany przez piternet - 01-04-2008 o 16:51.
piternet jest offline   Odpowiedz z Cytatem