Zobacz pojedynczy post
stary 01-04-2008, 20:39   #2782
MatiStw
Zbanowany

Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka

Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad Pokaż post
Jezeli chcieliscie wyjsc to dlaczego nie ustawiliscie sie na pustyni? no tak zaraz mi powiesz ze potem staliscie, tylko ze 10 sqm od bramy to nie jest ustawienie...
Savalas to powiedz mi dlaczego jak pytalismy russela, etera czy kogo tam to mowil ze dzisiaj nie walczymy? TY wes sie chlopie ogarnij . FORUM NIE ZABIJA ! WBIJCIE SOBIE TO DO ŁBÓW. Spytaj swojeog wspaniałego kolegi Russela co napisał. A co do tego ze nie wyszlismy na pustynie, to po co mieliśmy wychodzić jak to wy cały dzień proponowaliście OB (I TO WY POWINNIŚCIE SIE USTAWIĆ NIE MY LOL) więc staliśmy przed DP i biliśmy ODDI FELDA. A jeszcze powiedz mi czego 10 sgm od bramy to nie jest ustawienie? ? !?!!?!?!?! MOŻE MIELIŚMY TAKĄ OCHOTĘ .

btw. Czekaliście aż wam pokażemy ilu nas jest? XD

@down
Nie Savalas? no to chuj pojebało mi sie coś. A co do teogo co powiedziałeś no to Racja Na OB nam sie nie pali ale jak już tak bardzo chcieliście ;< Zauważ ze jak my chcemy OB to po prostu sie ustawiamy na pustyni a wy ? Czekacie żeby zobaczyć nasza sile czy nie jest was zamało Człowieku jak ja bym miał takie chary jak wy to kurwa na tej pustyni siedział bym kurwa całą wojnę. WNIOSEK? Jesteście Kretynami.

Ostatnio edytowany przez MatiStw - 01-04-2008 o 21:01.
MatiStw jest offline