Zobacz pojedynczy post
stary 02-04-2008, 10:27   #25
xKaseKx
Guest

Domyślny

Hiberna _/
Nie idź na saphire czasami, jak przegrywaliśmy wojnę na hibernie próbowaliśmy tam grać, po wbiciu ~100lvli mieliśmy wojnę z jakimiś Nobztraktami etc (Guildia się zwała chyba neco niemam pewności) przez brak magów w guildi (mieliśmy tylko 4 magów 100+ i trzech ~70+) nie mieliśmy najmniejszych szans na wybicie.

A co do hiberny, nie wiem czy to wasi czy nie, w każdym bądź razie moi wygrywają wojnę (guildia szwedzko-polsko-holendresko-brazylijsko-meksykańsko-angielsko-hiszpańska) a walczymy przeciwko komu? Guildi szwedzk-polsko-hiszpańskiej... Jest to dziwny serwer, ale po grze na furorze (90rp) saphirze (110rp) Lucerze (70rp) Antice (50ek) Aldorze (40ms _/) Hiberna podoba mi się najbardziej, tu zacząłem grę i tu mam zamiar ją kiedyś skończyć (narazie nie planuję tego robić). I jak widzicie po narodowościach osób biorących udział w wojnie niema tutaj czegoś takiego ja padanie za narodowość. Raz był taki konflikt Guildia Gladsheim, 1 osoba z Uncommon Valor i kilka z Hardstyle szukały przeciwników i zaczęły zabijać ludzi z venezueli, ale konflikt został zażegnany w momencie jak wróciliśmy na serwer

Nie polecam gry na obsidi, duże zagęszczenie random PA.
Arcania równierz może okazać się dobrym pomysłem, wkońcu LR wygrywa wojnę ;]

W/e wybór należy do ciebie
Yours, Kasek
  Odpowiedz z Cytatem