Gratz advansów dla wszystkich którzy nie bocą :> btw tak się zastanawiam co mi tak często miga czerwona ikonka w prawym dolnym rogu : D no cóż póki każdy z was i każdy z osoba odzywa sie tak jak odzywa perm ignore ~to be happy~
@edit:
ci którzy maja ignore to się domyślają ^^
@edit2:
@down:
hmm i kto tu prowokuje?
@edit3:
hmm ja nie piszę wulgaryzmów o kimś kogo nie lubię i tym samym nie prowokuję przez to, a to że tak to odczuwasz to już wina tego, że mnie nie lubisz. Sam wiesz, że to nie ja wszystko zaczęłam\sprowokowałam, jeśli nie wiesz kto zaczął to zerknij kilkanaście stron wstecz na taki jeden mały pościk z screenem.
Przypomina mi się taka historyjka z tv, mianowicie była rozprawa sądowa i przyszedł typek jako świadek co się odzywał dokładnie tak jak ty : > Mianowicie: "Achin jest całkiem w cipkę", "dupę liżą", "najbardziej poje.bana gildia", nie umiał się wysłowić grzecznie i po polsku bez kolokwializmów/przekleństw. Sąd go upomniał kilka razy ale ten nadal nie umiał się odpowiednio wysłowić, więc mu wlepił parę dni więzienia za to, a za każdy kolejny taki kolokwializm kolejnych parę dni, tobie by też się coś takiego przydało. Stwierdzam fakt jak powinien się zachowywać i odpowiadać porządny gracz. Mam nadzieję, że zrozumiałeś metaforę. I na koniec nie warto z wami gadać bo sam widzisz jak się odzywasz.
Comment screena: i policz sobie sumę czasów wszystkich charów hidden na których grasz jak na care jesteś offline i wyjdzie ci to samo co mnie na Aerie ^^ to samo dotyczy się reszty.
Ostatnio edytowany przez Aerie - 03-04-2008 o 19:53.
|