Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TADEREK
hubkaa zal mi na ciebie czasu opuszczam to forum bo cie stara nie kocha .. Hagi-Magi wsadz sobie w dupe 21 palec bo wiem ze urodziles sie w czarnobylu i na ryju ci wyrosl kolejny palec no bywa... wasze stare razem sobie liza ci*y =] hagi-magi a twoja stara trzaska obrotowymi trzwiami hubkaa a twoja nie moze wyjsc z rooka bo expi na chickenach Hagi-co mu sie nogi polamaly napisal "Wiesz co gosciu zaczynam cie lubiec ;] xD" wy sie lubicie caly czas bo jak nikt nie patrzy to sie jeb**cie pocichu w komorze czyli w domu hubkaa dobra nie bede pisal bo mi sie juz palce zmeczyly i nie chce dostac warna na koniec ,,,,, CHUGO WAM W DUPE BABANY WCISKA HAHAHAHAHAH
@edit aha i hubkaa "czubku" ja przynajmniej mam rodzicow a ci przejechal terrorysta jak sie jeba*i w "Adrzykistanie" pocichu w kartonie po łaciatym bo ich "tepota" zciaga nieszczescia i sciagnelo nieszczescie wkoncu najwieksze: ciebie jak sie rodziles to wlasnie twoja matka wysrala przez przypadek martwy płód narka jak bedziesz wyzywal nawet nie zobacze =] bo tu nie wchodze pOzDrO all
|
A teraz uwaga- każdy kto rzuca tego typu teksty, jest już skończony.