Jak to czytalem to niewytrzymałem i musiałem coś napisać
1.plate set- dlaczego większość go kupuje po wyjściu z rooka? Proste jest tani i dobry na początek(studed legs-arm.2,plate-7, chain armor-6arm., plate-10 więc chyba jednak jest pewna różnica)
2.knight po wyjściu z rooka kupuje spike'a itp. ponieważ tak jak np. plate set jest tani i dobry
3.skillowanie na rooku-... poprostu żal, na rooku skille takie jak sword,axe,shielding itp. idą tak "szybko" jak u sorka i druta, tak więc zupełnie nie ma to sensu jeżeli niemamy zamiaru zostać rookstayerem

4.znowu skille- podczas normalnego expienia lub expowania(jak kto woli

) skille nie idą tak szybko jak przy skillowaniu
5.drut jako UH-maker- kto ci powiedział że wszyscy tak myślą, sam miałem kiedyś 52 druta (tak wiem że słabo

) i normalnie nim grałem
6.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drefo21
Cwiczycie Magic Level stojac przed depo i czarujecie, ale niepomyslicie ze lepiej kupic czar Light i ten Lighthack w kliencie wylaczyc? Wtedy Tibia bedzie miala wiecej efektow i bedziesz musial w podziemiach uzywac tego czaru zeby cos widziec, wtedy expisz i trenujesz Magic Level jednoczesnie, ale tego tez nierobicie bo w poradnikach tak niepisze...
DrefO
|
hmm... co tu powiedzieć po prostu żal, żal i jescze raz żal... (chyba niezrozumiałęm tego z tymi "efektami")
7. palladyn- chyba o nim nic nienapisałeś bo nim grasz i się boisz żę jak coś napiszesz to cię skrytykują że czepiasz sie innych prof. tylko nieswojej
uff... ale sie rozpisałem...
aha i jescze jedno:tak kręce głową, owszem, ale śmieje się z TWOJEJ głupoty!