Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2004, 17:14   #17
Coras
Użytkownik forum

Coras's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2004

Problem

Mnie osobiscie wk..wiaja 2 rzeczy - placz niektorych za ich wlasna dupa (o Jezu, zrobilem 10 milionow expa, znalazlem waterwalking boots i nie pamietam gdzie byly, nasralem sasiadowi na wycieraczke itp.), oraz niekonsekwencja panow z CiPsoft. Ja na przyklad zostalem wywalony w trakcie treningu i na bank mam deda jesli moja postac nie wyleciala calkowicie...Aktualnie nie ma jej online wiec albo padlem tracac C-set i brighta ktore mialem w plecaku, albo nie padlem i bede happy w co mocno wątpię. A osobiscie wolalbym zeby jednak cofneli serwery bo ile ludzi expilo sobie spokojnie czy tez trzaskali jakies questy i mieli dedy za nic ? Postawcie sie w ich sytuacji, ze juz o mojej nie wspomne...

A co do Cipsoft to mi sie coraz mniej to podoba. PO to jest test server ze jesli cos nie dziala to powinni to naprawic, a kolejka szwankowala od poczatku do konca i nic nie zrobili (pomine inne bugi, jak chocby to ze mozna bylo obrazy ze scian zdejmowac..od zewnatrz !). Ale kaskę chętnie biorą od premiowców a jak ktoś sie odezwie to slyszy tylko "Sorry ale to byl nie wielki blad, nie bedziemy calego swiata cofac).

Uff.....rozpisalem sie i troszke mi ulzylo. Czekam na ponowne odpalenie swiata i powrot do zdobywania chain armora za pomoca short sworda ..........
Coras jest offline   Odpowiedz z Cytatem