Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2008, 09:25   #323
Mighty
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Toruń

Profesja: Royal Paladin
Świat: Eternia
Poziom: 118
Skille: 98/xx
Wyślij wiadomość przez ICQ do Mighty Mighty ma numer GG -
Domyślny

Nie sadzilem ze kiedys napisze cos na tibia.pl

Czasem zagladam na wydarzenia ze swiatow / Zdjecia Eternia aby poczytac jakie glupoty co niektorzy pisza. Zala sie jaka to eternia jest niedobra itd. Placzecie ze kazdy na was robi itd. A prawda jest taka ze to wszytko wasza zasluga. Nie mowie tu o kims jak Fagaro ale 3/4 uzytkownikow tego forum to tzw jak ja to nazywam , dzieci kopalni i kazordoon. Tak , tak mowie tu o typkach pokroju Szczykow Slajderow i innych kolesi. W sumie ten post pisze za pozno bo wojny juz niema ale chcialem sie podzielic moimi doznaniami . Eternia to swiat pvp i zawsze bedzie na nim pa i niesprawiedliwosc. Full respect dla co niektorych graczy jak Speed Da'hero ktorzy nie gadali glupot tylko starali sie walczyc a nie jak np: Hedos ktory byl gotow wyrzucic swoich ludzi z domku w ab aby byc free. Heart of Darknes(s)? Ktory byl mocny w gebie i to wszytko na co bylo go stac.A i jeszcze jedno. Ja ta fre traktuje jako dobra zabawe a nie jak co niektorzy walke na smierc i zycie. Jak slysze slowa : Szwed , Judasz , Zdrajca Polakow to smiac mi sie chce. To tylko gra i trzymam w niej z tymi z ktorymi trzymam. Nawet nie wiecie jak wielu tych "Szwedow" Polakow jest. Kazdy starszy gracz nie mysli w tak glupi sposob jak ex ekipa RO / Polan / Rebelsow

Huh btw.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Iltiades
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sera~
Świat: Eternia
Poziom: 118
Skille: 98/xx
Poziom mag.: :>

Hah wtedy ostatnio cos tu pisalem

Ostatnio edytowany przez Mighty - 03-04-2008 o 09:26. Powód: dopisek
Mighty jest offline   Odpowiedz z Cytatem