Jak puszczą w TVP Fener z Czelsi zamiast Manchesteru to mnie szlag trafi. I tak wiadomo, że tak samo jak na stadionie Fener oni nie przegrywają to na SB Chelsea wymiata. >.< Chociaż bramka na 2:1 palce lizać <3
Cytuj:
@Calen zobaczymy jak wróci Messi i zagra Ronaldinho, dodajmy do tego ze ManU do półfinałów wcale nie musi dowiesc formy ktora prezentuje.
|
Tak. Na 100 % do półfinałów wrócą Messi i Ronaldinho w szczytowej formie i poprowadzą Was do zwycięstwa. Co do formy Manchester tu mają ją od października więc nie ma co się martwić. Mamy szeroki skład- kontuzji prawie wcale. Nie musimy martwić się, bo w każdej linii mamy w miarę dobrych zmienników.
Cytuj:
widzialem komentarze, ze Barca już jest w półfinale, shalke nie ma szans
|
Uhm, widziałem też to np. w Wyborczej. Trochę tego nie rozumiem skąd ta pewność, że Barcelona, która jest w dołku na 100% zdoła pokonać/bezbramkowo zremisować z Schalke, które na własnym styadionie przez 80% meczu prowadziło grę. Chyba na tak ważnym miejscu stawiają atut włąsnego boiska. Zdaje mi się, że gdyby pierwszy mecz zakończył się takim wynikiem, ale odbyłby się na Camp Nou i teraz czekalibyśmy na rewanż w Niemczech to nie byłoby już tylu komentarzy wyrażających absolutne przekonanie co do awansu Barcy.
Ogólnie rozśmieszyło mnie to, że taka marka jak Gazeta Wyborcza po takim meczu puściła nagłówek "Barcelona w półfinale". Sądzę, że to zbyt pochopne bacząc na poziom, który Barcelona prezentuje ostatnio.
Mecz Arsenalu całkiem ładny. W drugiej połowie rozczarował mnie trochę L'pool, bo przez ostatnie 20 minut prawie nie wychodzili z własnej połowy. Zagrali średnio- nie ma co ukrywać. W tym meczu Arsenal był lepszy, jednak dowieźli do końcowego gwizdka korzystny dla nich wynik i to oni są w (troszeczkę) uprzywilejowanej sytuacji w meczu na Anfield. Karny był jak cholera. Sędzia to chyba spał w tym czasie ; o A Bendtner to normalnie mistrz świata xd Takiego geniusza to jeszcze nie widziałem ;d Ślicznie to zrobił ^^"