Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2008, 15:50   #6378
Glaca
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007

Domyślny

Witam czasami wpadam i czytam sobie wasze wypociny i smiac mi sie chce z waszych smiesznych postów.

@Po pierwsze
Od zawsze bylo wiadomo, że ty Adi nie lubisz sie z imciem i na odwrót. Moglibyscie przestac sie tu wyzywac i dac sobie na wstrzymanie. Jestescie z jednego miasta, a cisniecie po sobie. Nie musiscie sie lubic, ale istnieje takie cos jak szacunek..
@Po drugie
Co do Taifuna.. Jest takie powiedzenie "Kto nie gra to nie wygrywa".. A wypowiadaja sie tutaj takie osoby co pewnie nigdy na wojnie nie byli, a jak byli to stali w pz i pieprzyli glupoty.. Odnosnie Taifuna moglby sobie stac w pz jak petro i byc ciota, ale wychodzi i ginie.. Jak juz mowilem mozecie sie z niego smiac, ale dla mnie kazdy kto sie z niego smieje jest zerem. Wielki respect dla tego kto grał na Taifunie. Powiem tak, że mam wiekszy respect dla takiego Kerstona, który wyjdzie sie bic niz do takiego Arheroxa który boi sie zrobic pz'ta i ucieka jako pierwszy.. Zawsze myslalem, ze draco jest wielkim wojownikiem, ale tez lubi jako kapitan uciekac z tonacego okretu.. Wiec zastanówcie sie za nim bedziecie sie smiali z takiego Taifuna..
@Po trzecie
Mozecie teraz po mnie pocisnac i sie z tego cieszyc, ze kogos pojechaliscie na forum. A potem isc pochwalic sie kumplowi z klasy, ze pojechaliscie Zwidka na tibia.pl.
@Po czwarte
Mozecie sie cieszyc z tego, ze banujecie nam ludzi i deletujecie.. To jest czesc gry.. Sam porokowalem bardzo duzo postaci i wiem, ze gralem nie czysto, ale to jest czesc gry. Trzeba znac sie na ludziach i wiedziec komu mozna zaufac, a komu nie.