Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2008, 16:18   #324
Bikekrolik
Użytkownik Forum

Bikekrolik's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Miami

Stan: Na Emeryturze
Imię: Bikekrolik
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 80
Domyślny

oo Mighty wiedzialem o tym, ze masz konto na tym forum i bylem rowniez tego prawie pewny ze zagladasz tu. Teraz juz jestem pewny w 100%

co do tego to rowniez uwazam ze niektorzy sa smieszni z tym, ze traktuja tibie powazniej niz rl life.. no ale coz to jest ich sprawa pozniej gorzko zaplacza.

A ze leca obelgi w waszym kierunku wynika to z tego, ze poprostu niektore osoby traktuja ta gre zbyt serio tak samo niejednokrotnie padaly slowa krytyki na Polakow. No coz nie mamy w tibi najlepszej opini jak narod... moze tylko Br maja gorsza chociaz i chyba to sie tez zmienia

Nastepnie napisales, ze traktujesz ta gre jako dobra zabawe. Ok to jest super podejscie do gry only 4fun sam ja tak traktuje ale moim zdaniem jedno odbywa sie kosztem drugich tzn dla was funem moze oprocz ubijania Ferumbrasa itp jest zabijanie ludzi. Mysle ze zgodzisz sie tutaj ze mna ze zabijacie poprostu za free tym samym pozbawiacie radosci i dobrej zabawy innych osob no i robicie to dosc czesto .

Sam mialem ta przyjemnosc zobaczyc "pay boh" a potem ujrzec napis you are dead. Moim zdaniem troche nie fair jak w zaookragleniu ludzie z 150lvlem ubijaj 80. Wynik takiej rywalizacji jest raczej przesadzony... kojarzy mi sie to z sytuacja w ktorej bylaby sarna i lew w jednej klatce (rezultatu sie latwo mozna domyslec kto zostanie zjedzony)

Sami wybralismy eternie jako swiat pvp i nie tylko na eterni ale i na innych pvp serwerach istnieje i bedzie istniec pa, pking i jak to ujoles niesprawiedliwosc.

pozdro.
Bikekrolik jest offline   Odpowiedz z Cytatem