Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2008, 18:07   #6373
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez domin3x Pokaż post
Tak, ja wolę postawić bota i spotkać się z przyjaciółmi, a potem wrócić i patrzeć ile bot mi zrobił, jak mnie nie było. Potem kasę zarobioną przeznaczam na rozrywkę, czyli idę powastować, czym się nie przejmuję, bo kasę i tak mam (z bota, ale mam)...
Pomyśl, czy nie jest przyjemniej iść sobie np na godzine na dragon lordy i zwastować przy tym 10k (oczywiście nie martwiąc się tym), czy przyjemniej jest siedzieć setną godzinę na żółwiach i patrzeć, jak Ci przybywa kolejne 20gp...
Podsumowując - gdy używasz bota, to wcale nie oznacza, że masz mniejszą przyjemność z gry, wręcz przeciwnie No chyba, że jedyne co robisz na tibii, to botowanie.
1. OMG OMG MASZ PRZYJACIÓŁ? O.o Rly?
2. Pomyśl sobie, na huj grać skoro bocisz? Spójrz na Estroza... 200+ wbił na bocie - nawet na frostach - i huj z tego ma, skoro tak czy tak dopiero teraz zauważył że nic nie osiągną - to prawda! Gram od początku Candi i wiem jak go traktowała kiedyśniejsza Vandetta/Death Row. Myszun <pzdr> też bocił i co? Znudziło mu się już nawet nastawianie jebanego blackd na jebane culty - bo po co? To nie ma sensu.
3. Mam ng i blackd i na huj mi one, skoro nie mam po co używać, bo wole czerpać przyjemność z gry, w która gram 3 lata, niż chwalić się że zrobiłem kolejne 500k expa na żółwiach.
4. Grałem rycem przed updatem z elo brońkami. Szczerze? Wolalem bić zółwie moim 60 rycem, niż teraz frosty 140 rp, czemu? Ponieważ wolalem wyciągać zajebanego wh z thornbacka i te 25 gp, niż kurwa jebanego dsma z frosta.
5. Przez takich jak ty, ta gra utraciła swój unikalny klimat sprzed paru lat.
A tu screen, ukazujący jak biłem żółwie ręcznie - best exp chara 330k - 53 lvl kina, długo przed upem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ChachaŁ Pokaż post
115 rp
Dziekuje
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 03-04-2008 o 18:09.
Xzonixek jest offline   Odpowiedz z Cytatem