Zobacz pojedynczy post
stary 03-04-2008, 21:36   #54
Neroo
Użytkownik Forum

Neroo's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2007
Lokacja: Gostyń

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 168
Skille: 99/95
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek Pokaż post
A nie przyszło ci do głowy, że na moim serwerze typ stał i bił demce z healerem przed tym updatem?
Ale huj mnie obchodzą demce, na demce to on idzie z 60 bp mf na healera+2x 110+ ed i ciska lub z 240 we 2 na goromie, za to paladyna nikt nie weźmie
150ek + potrzebuje druida by móc iść na demony
150rp+ może latać sam w tym nie musi dzielić loota na 2h i nie musi dopasowywać się z inną osobą bez której wypad był by nie możliwy

co do update i knighta, dużo potworów otrzymało większy def na obrażenia fizyczyne, przez co knight bije dłużej potwora co powoduje wolniejszy exp i większe koszty leczenia

ktoś widziałem porównywał hity palka z assa starów z hitami knighta z sworda/axa/cluba + exori gran. Hity knighta mogą być większe gdy użyjemy czaru z bronią tylko jakim kosztem 340 many za każde exori gran. + exura lub exana mort do leczenia się ( i potwory typu frost na pewno nie padną od jednego exori gran. )

Każdy narzeka na palka, odrazu po upie 80 palki z assa starami biegały już solo na hydry na gorome i wychodziły z plusem, a 80 ek też by tak mógł ? bo nie wydaje mi się żeby miał tak dobrze

@Down
znam koszty assa starów, tylko podczas gdy 80rp będzie bił hydre z starów to zwróć uwage z czego by musiał bić taki 80ek, wciaż exori gran chyba i to nawet wyjdzie go większymi kosztami ubić hydry niż paladyn z starów

Ostatnio edytowany przez Neroo - 03-04-2008 o 22:03.
Neroo jest offline