Zobacz pojedynczy post
stary 04-04-2008, 00:49   #55
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

A wiec mimo wzmozonej ostatnio nieaktywnosci zarowno na forum, jak i Tibii musialem sie pokusic o posta, gdyz w temacie poswieconym mojej osobie wpisalo sie kilku desperatow probujacych obnizyc moja marke, no i takich, ktorzy probowali ja podniesc, a wiec jedziemy:

KRETYN AND HIPOKRYTA OF THE YEAR:

Cytuj:
Takich przyjaciół przez "u" może ci nie brak....
No ale przez "ó" z pewnością ci brak.

@topic
Po to jest ta sonda, żeby pokazać siebie i nie zapaść w zapomnienie!!

No nie Hidek?

PS.
Szkoda, że sąda jest zamknięta
W tysiacach slow napisanych na tym forum znalazles jeden blad - no, coz kazdemu sie zdarza, nie bede sie tlumaczyl literowka, choc na klawiaturze o i u znajduje sie od siebie w b. bliskiej odleglosci. Popelnilem blad, nie wiem dlaczego, bo doskonale wiem jak sie pisze "przyjaciół". Zdarza sie i nie bede specjalnie sie tlumaczyl, natomiast Ty sie zblazniles drogi kolego, wypominajac komus blad i 5 linijek pozniej samemu go popelniajac.

ŻART Z "RYBĄ"

Cytuj:
Brawo, zaimpowowałeś mi tym tematem, nikt cię tu kolego nie zna.
Taki temat to by sobie mógł Ryba założyć, a nie jakiś krasnal, którego pierwszy raz widze.

I nie rób sobie kłopotu z odpisywaniem, więcej tego syfu nie otworzę.
Odpisywanie takim jak Ty, to zaden klopot - uwierz mi. Klopotem jest jednak zrozumienie takich jak Ty. Moze na Twoim non-pvp Harmonia, nikt mnie nie zna, jednak na Nebuli, choc nie jestem legenda pare osob mnie zna, co dobitnie pokazala sonda (49 glosow swiadczacych o tym, ze ktos mnie zna w mniejszym lub wiekszym stopniu), oprocz sondy sa oczywiscie jeszcze inne zrodla i mysle, ze w mniejszym lub wiekszym stopniu zna mnie kilkaset graczy z nebuli, tzn. zna mnie w stylu "wiem ze hidek to 90+ ek", takich co znaja mnie "blizej" jest kilkudziesieciu.
A co do ryby, a to dobre, bo na nebuli zadnego ryby nie znaja, moze na forum.tibia.pl jest jakas tam znana osoba, ale na naszym servie - niezbyt.

6 LINIJEK - 4 WIELOKROPKI CZYLI TAJEMNICZY EPEK : D

Cytuj:
Pff ma wylizane dlatego go znają...
Ten temat to durnota i nie wykazuje żadnych materiałów związanych ze światem -> Nebula...
Off top Smietnik...

Ps.
Nie moge sie powstrzymać komentować tego tematu...

Dla dobra przestane!! !!!!111oneone
Nikt nigdy mi nie lizal, to po raz, ale skad tacy jak Ty moga to wiedziec...
Ten temat jest durnota, tu sie zgodze, ale dzieki takim jak Ty co nie wiedza, a mowia...
On top odejdz...

Ps.
No to nie komentuj...
Swietna decyzja!! !!!!111oneone

Hidek

btw. wyniki sondy 20-29 na moja niekorzysc ; < Dzieki wszystkim za glos.

"Od kiedy straciłem rachubę czasu, wiedziałem już, że jedynym sposobem, aby osiągnąć życie wieczne jest wbicie 200 levela bądź 100 shieldingu"

Tomasz z Akwinu

Ostatnio edytowany przez TheDwarf - 04-04-2008 o 00:54.
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem