Cytuj:
Oryginalnie napisane przez >>>Mazix<<<
Nie da sie obstawić jakie pytanie bedzie to po pierwsze, ponieważ pytania
sa ustawiane przez najwiekszych jajogłowych.
Dwa, wygra, to niech się cieszy, nie wygra, to żałoby nie będzie...
Trzy, znowu tutaj ukazuje się charakter polakow. W wypadku samolotowym zginęli ludzie. Zginęli, stało sie, trzeba żyć dalej.
Media oczywiście rozdrapią upokorzą i wywleką te brudy po 25 latach od zdarzenia.
Cztery, nikt się nie bedzie podniecał ANI dostawał orgazmu, ponieważ ktośtam gdzieś coś wygrał (taki przykład). Wygra - dobrze, stanie się.
Normalni ludzie ukazaliby to, że wygrała 1 dzień (no, dwa) po zdarzeniu. Ale my, polacy, musimy ględzić o tym aż zatrąbią na sąd ostateczny
Teraz może zrobie mały offtop, ale w meczach reprezentacji też komentatorzy nie są dobrzy.
Ktoś nie strzeli - angielski komentator powie "piłka minęła bramkę" (np),
ale polski powie - "Ahhhh, gdyby wiatr zawiał z drugiej strony i gdyby zupa, któraj jadł strzelec nie była za słona, to byłby gol."
Gdyby nie gdyby.
Nie ma co sobie nerwów trzasc wygra stanie się - nie wygra - to szkoda, i tyle, prosiłbym o zamkniecie tematu na 4 spusty.
|
Piździec jakie głębokie refleksje, na temat społeczeństwa zamieszkującego nasz beznadziejny kraj, który masz pecha zamieszkiwać. Myślisz, że Irlandia to kraj mlekiem i miodem płynący?
P.S. Myślę, że wszyscy powinniśmy go przeprosić!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Virusmaxi
Te pytania były zbyt proste- tylko to z tym Kaka było dość trudne 
|
Tak, najprawdopodobniej to Ty będziesz tą pierwszą osobą w Polsce, która zdobędzie ten milion i zarazem najmłodszą osobą na świecie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eisscheriann
Wyczytałeś w fakcie czy powiedział kolega koleżanki taty cioci wujka ojca syna kolegi?
|
Nie, mój stary.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ari2423
co do pytan to tez mysle ze byly ustawione, sam bym mial tylko w dwoch problem ( jak ktos ogladal to w pytania z psami i z brakiem liczby pojedynczej)
aha i nie wygra tego miliona, ostatnie pytanie bedzie miala z mitologii... szkoda
|
Jacy kurwa nagle wszyscy inteligentni się zrobili. Skąd wiesz, jakie będzie ostatnie pytanie? Mój stary Ci powiedział?