Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2008, 07:12   #662
Foni
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2006

Imię: Fonrar
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 186
Skille: 97/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.
wierze, ze sie nie przejmujecie Wy, ktorzy dlugo gracie. Satysfakcja? uu fajnie. aata tez ma satysfakcje? ze musi padac bo mu luki kazal brac udzial w wojnie? a co zescie sie tak uczepili tej hiberny? wam nie pomaga selena czy inna secura?.. hipokryci

Cytuj:
nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie.
no coz. wasza taktyka stania na jednym sqmie i obtoczenie sie noobami jest po prostu ciezka do rozbicia jak macie elfbota na combo ;/

Cytuj:
Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale ..

zreszta wasz vent nie klamie ;>
no i? mi sie nie podoba, ze uciekacie na 1 sqma. zreszta wydaje mi sie, ze propagande tu siejesz. jakby sie komus nie podobalo to by nie oddawal chara no nie?

wasz vent tez nie klamie, ze luki gral na twoim charze
Foni jest offline