Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schneider
Jesli chodzi o religie, to nie wiem po co namawiasz kazdego do chrzescijanstwa. Przeciez to jest osobista sprawa kto w co wierzy. Mi akurat najblizej do wiary w reinkarnacje, bo najlatwiej mi to zrozumiec i wg mnie to jest najbardziej prawdopodobne. Nie wiem, moze za pare lat znowu bede chodzil do kosciola itp, ale narazie sie na to nie zanosi. Co do tych przepowiedni, to moim zdaniem kolejne pierdolenie, zeby tylko wrobic naiwnych.
|
Nie namawiam nikogo do chrześcijaństwa, tylko chciałbym zapytać się (jeśli można) dlaczego znaczny % chrześcijań, nie chodzi do kościoła?
Przepowiednie: Nie żebym wspominał przepowiednie fatimskie, dotyczące II WŚ, zamachu na JP oraz <edit> nawrócenia się Rosji <edit>.
Cytuj:
Erupcje zawsze następowały, gwałtowne wyładowania atmosferyczne - nie zauważyłem, tlenu nie brakuje, przyroda na razie ma się dobrze (o ile nie będą kontynuować wycinki).
Efekt cieplarniany? Są teorie, że to fikcja.
|
Słońca nie byłoby widać, nie byłoby energi słonecznej (podstawowego składnika procesu fotosyntezy)
Przyznam, że nie spotkałem się, by efekt cieplarniany nazwano fikcją.
@DOWN
I własnie chciałbym wiedzieć, dlaczego w to nie wierzysz, pomimo tylu znaków, cudów, o których pisałem?