Ty Cors zawsze byles Korkim, nie wiem czy uwazasz sie za jakiegos super doroslego czlowieka, czy poprstu old bohatera wojennego "kochane dzieciaczki z MK ;d" nie mam pojecia po co uzyles czegos takiego poprstu roz....jeba...les mnie tym
o jakim "koncu chwaly" mowisz w ogole Oo praktycznie cale MK to ludzie ktorzy for fun walcza w tej wojnie z gildia ktora naprawde ciezko bylo by pokonac takim skladem jaki posiada MK(mowa o Wanted ofc ;d)
to ze przegralismy ten open nie powinno byc zaskoczeniem, zaskoczenie by bylo gdybsmy te OB wygrali
bez Minavanda ktory mial problem z komputerem i gdyby nie ded naszego lidera ktory ogarnial cale Battle, po tym dedzie nie bylo lidera ktory mogl by ten caly burdel ogarnac i zaczeli nas pokoleji wybijac, ale kazdy ma to w Pupie bo i tak ta wojna jest po to zeby chary nie gnily w dp albo w domku
i tak jest ciekawie jak na nasze mozliwosci

mamy ogarnietych sorkow ktorzy sa glownym motorem napedowym calego MK, ale Wanted posiada rowniez sorkow, a takze "potegi" RP i EK ktorych u nas prawie brak (+ 3,5 kg supporterow)
Ta wojna "nie do konca" jest rowna xD ale walka toczy sie dalej wiec napyramy sie póki siano sie nie skonczy xP