Zobacz pojedynczy post
stary 05-04-2008, 18:41   #54
Voon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2006

Voon ma numer GG 1528304
Domyślny

Mam coś jeszcze ale o innym przesłaniu, dlatego daje nowy post.

Cytuj:
A że głoszę Chrystusa to co? Grzech? Łamię regulamin forum? Obrażam kogoś? Jestem chrześcijaninem, a każdy z nas powinien Go głosić.
Łamiesz, o neutralności wyznaniowej. Narzucasz także innym swoją wiarę. Pomyśl, wpada tu muzułmanim i głosi że jednym Bogiem jest alleh i w niego powinniśmy wierzyć. Jak sie czujesz?

Cytuj:
Co do całunu - nie udowodniono jego autentycznosci. Chrzescijanie wierza, ze jest prawdziwy, a naukowcy szukaja dowodow, na to, ze jest to material podrobiony w sredniowieczu.
Wypadało by jeszcze dodać że mamy ze 30 stóp św. Andrzeja i 20 głów sw. Wojciecha. I to sie nazywa nieomylność.

Cytuj:
Gdybyś choć kilkanaście minut poczytał Dzienniczek Siostry Faustyny, wiedziałbyś, że to nie jest "jakieś piekło"...
Gdybyś skrócił czas słuchania radia maryja z 5 godzin do 2 nie wypisywał byś takich głupot.

Cytuj:
nie masz pojęcia jakim argumentem obalić moją wiare istaniejącą od 2000 lat.
Początki wiary wyglądają jak powstawanie każdej dzisiajeszej sekty.

Cytuj:
Wszak dinusie wyginęły ~65mln lat temu, a więc całe 64,995mln lat przed pojawieniem się świata!
Duży może więcej.

Cytuj:
Na odwrót: jest to tak czesto zdarzenie, że nawet w mediach nie opłaca się o tym pisać.
A wiesz ile było by szumu gdyby media napisały o tych mordach na muzułmanach? Były by setki apelacji kościoła od tej sprawy aż a końcu kościół tak by to obrócił że wyszło by że zabiły go homoseksualne istoty pozaziemskie.

@pytanie:
Skoro wpisując kod (cheat, cheat!) da sie rozszyfrować biblie to czy jest tam coś napisane o istotach pozaziemskich? Pytam z ciekawości.
Voon jest offline   Odpowiedz z Cytatem