Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guciowa
mialem nadzieje ze po tych juz kilku razach z rzedu wreszcie gracze azuryjscy ktorzy ciagle chca walczyc po stronei Wanted Zrozumieja ze wAnted potrzebuje ludzi w czasie wojny, po wojnie nadchodzi czas pozbywania sie "balastu" np. ludzi ktorzy maja pojecie o grze, zeby w przyszlsoci nie robili problemu, nie patrzac na to jak bardzo starales sie dawniej zostajesz "wydalony" w dosc Psi sposob przewaznie, ze tak powiem... Tak uczy historia azury xP mzoe to sie kiedys zmieni bo raczej w czasie tej wojny jeszcze nie xD
ale jednak sie pomylilem ;PP teraz coraz wiecej ludzi chce walczyc po stronie Wanted XD to jest delikatnie smieszne ale cooooz ... azura Xd
"jak chcesz grac na azurze, zrob knighta i badz noobem to wbijesz jakis tam lv... hehe"
|
Czytajac twoje posty kolego wg. mnie jestes noobem nr.1 na tym swiecie bez obrazy i nie mow mi ze co ja moge wiedziec, bo gralem jeszcze jak ciebie tutaj nie bylo, pozdrawiam z tego miejsca Yaviego,Kiksa,Reptiles(a) i all do'urden family a szczegolnie Benego. ~ kolegow z dobrych starych czasow