Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azared
A ja Wam napisze mój pomysł na wyrównanie profesji...
Magowie:
- siła czarów przed Update na 8.0
- tańsze runy SD
Paladyni:
- większy zasięg spearów itd.
- siła ataków jak po update 8.0
Knight:
- siła ataków jak po update 8.0
- NAJWAŻNIEJSZE ! Zwrócić UHy ! ;<
|
Taa knight walący po 300 z łapy (na 8,0 możliwe na 8.1 coraz rzadziej bo nie znacznie osłabili atak knighta) i po 500 z explo i po 1k z exori gran (jak siła czarów wzrasta to wszystko wzrasta). Sorc walący po 800 z sd, po 2k z ue i jeszce kosztuje 115gp nie dzięki. Palek walący po 300 z exori san, po 400 z assasin starów po 600 z sd n-c. Czy ja nie pomyliłem gier czy to nie ots?
Moim zdaniem jest dobrze każda profesja expi mniej więcej w równym tempie (sorcowie na 60 biją gsy/palkowie biją także troche wolniej ale mniejsze ryzyko i mniejsze waste) Na każdym progu lvlowym każda postać expi na podobnych potworkach.
Na przykład:
55lvl sorc gsy exori flam ruzga ewentualnie dragi exori frigo of exori mort/terra lub inne tego typu expowiska
55lvl druid dragi exori frigo gsy exori flam of exori mort/terra lub inne tego typu expowiska
55lvl pall gsy (osobiście ich nie lubię ale są osoby, które je ubóstwiają)/dragi (<3)/of na d lair/gsy
55lvl knight z mistic blade może kosić wszystko (niby mistic blade od 60lvl ale te 5lvli różnicy nie gra roli)