przeczytajcie tibia rules, manuala i faqa. przeczytacie tam, zeby nie podawac swojego maila TYLKO I WYLACZNIE (!!!) na
www.tibia.com. nie wierze nawet strona, ktore maja linka do tibia.com. why? moga forwardowac dane i ingerowac w ich zawartosc. ot taki keylogger na ktorego sie zgadzacie... a to ze dostales nowe haslo? nic bardziej prostrzego. wyslij mi na pw acc i pass a dostaniesz co 10 minut nowe haslo... ja problemow nie widze... to ze ty mozesz zmienic haslo nie oznacza ze nikt inny nie moze zmienic twojego hasla...
teraz apel do was: wezcie i pomyslcie troche, bo jak tak czytam co pisza co poniektorzy to mi sie bialko w oku scina pierona, a wynika to z tego ze:
1) nie umiecie myslec
2) nie umiecie czytac/nie umiecie czytac ze zrozumieniem
3) jestescie leniami
teraz krotkie odpowiedzi :
ad 1)
to ze ktos pisze do was ze potrzebuje wasze konto i pass powinno nasunac wam jakies podejrzenia - zakodujcie sobie -> strona inna niz
www.tibia.com -> NIE PODAJE SWOJEGO ACC ANI PASSA!!!
poza tym po pierona zakladac osobna stronke do odzyskiwania postaci raczej, skoro nigdy nie zostaly skasowane? dlaczego strona nei nazywa sie dajmy na to
www.recovery.tibia.com? dla czego nei ma nic o tym wspomnianego na stronie glownej tibii?
ad 2) & ad 3)
jestescie leniami bo nie chce sie wam nawet przeczytac manuali! nawet jak przeczytaliscie a co poniektorych posadzam o takie ponadprzecietne umiejetnosci, to nie potrafiliscie zapamietac tego, co pisze odnoscie wpisywania numeru konta i hasla do tegoz konta na stronach innych niz
www.tibia.com. mozliwe ze wiekszosc z was czyta o tym po raz drugi dopiero ( po raz pierwszy kilka linijek wyzej ). poza tym:
RTFM