A ja nie wiem, czemu nie uwzględniliście Luminery?? Pacery tez mogli byście nie pomijać bo dużo polaków gra...
Ja gram na Lumi od kąd zaczołem grac w tibie (7.6) miałem full postaci i od kąd gram ceny tak pospadały że masakra...
Dajmy taki [ITEM]Demon Shield[/ITEM]. Tu wypada z Demona, można powiedzieć, że najlepsi mogą go tylko zdobyć i że to taki rar item... a tu za 20k można kupić... [ITEM]Crown Armor[/ITEM], wypada z Hero i Black Knight questu a kosztuje już 12k... niemal, że wszystkie ceny tak pospadały (jedynie boszki trzymają się na 45k i tam pare innych itemków)
Co do ludzi, lagi kto ma to ma, ja chodź mam włączoną Mozillie Firefoxa, komunikator AQQ i uTorrent (ciągle coś ściągam) żadko mam lagi...
Przed depo w Veno, Thais i Carlin pełno boterów, afczerów lub ludzi, lubiących sie pobazować ale np. Kazz i AB są puściutkie... poexpić w godzinach szczytu można na wielu expowiskach w spokoju np. odradzam Cyklopy na PoH-u bo noobów full (ale na większym lwlu mozna poblokac paru).
I piszę tu o FACC-u (PACC-a jeszcze nie miałem ale na wkacje mam nadziej, że sobie zakupiem

)
Ogólnie Luminera nie jest najgorszym światem non-pvp chodź jest to Amerykański świat i taka Pacera (mój kuzyn wbił tam 80lvl więc coś wiem) ma więcej lagów, noobów, kicków itp.
Jak dla mnie Luminera Rox