Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2008, 20:17   #695
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiniMan Pokaż post
Ciekawe jakie paymenty poleca o.O Luki pewnie dostanie 443783490k za to ze przez pare lat to on wygrywal wojny
tak dla rozjasnienia sytuacji

1. luki niewygrywal wojen,zadnej niewygral,wygrali je ludzie w dptf,aata medi voronix ares i inni nawet alunir.
2. wojna ta byla mi bardzo nie na reke gdyz spora czesc int~ szanuje za to co zrobili takze lukiego i do niego zawsze bede mial respekt,poprostu kazdy popelnia czasami bledy
luki popelnil 1 wielki pozwolil alunirowi traktowac membersow dptf jak psy, tylko czasami psy gryza nawet wlasciciela
3.najwiekszym respektem chyba darze netha i choc teraz stoimy po przeciwnych stronach ciagle go lubie,troszezke pzresadzal chroniac dawne sf(mowie o niektorych idiotach) choc takze i tam sa osoby ktore zasloguja na respekt "np:rahszas" i sa tacy ktorych juz dawno bym z checia widzial stojacych w dp i tylko piszacych na trade"free itemzz blizz" jak np igusia tha~ ziuziek drumlar,doszedl jeszzce niedawno do elity banshee..no ale coz kazdy ma swoje 5 min..jego sie juz skonczylo
4.jezeli o moje stanowisko chodzi kazdemu dalbym sie wyplacic,hunted forever to najwieksza frajernia dla mnie jaka jest..choc przyznam sie szczerze ze nawet po wyplaceniu sie bede neiktorych gnebil
5.robienie PA i sciaganie bohow to taki skok na bangee na koniec,pokazanie ze jeszzce sie zyje...pod respiratorem(zalosne) kazdy chce byc zapamietany,jeden jako najwieksze UE pod dp w carlin,inny jako najwiekszy booter..inny jako najwiekszy frajer i noob(siemka banshee)

tak na zakonczenie

wojna sie jeszcze neiskanczyla choc teraz pewnie bedzie z 3-4 tyg pzrerwy gdyz inter~ malo co moze zrobic,ludzie odchodza,suporterzy widza ze tzreba brac nogi za pas a co najwazniejsze

JUTRO WCHODZI PATCH i elfbot i ng pewnie niebedzioe dzialalo wiec inter~ juz kompletnie nic niebedzie moglo zrobic.

ide siusiu bede pozniej

* - dla idiotow
teraz mozecie pisac o interpunkcji i ortografi i tak sram na was
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline