Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiniMan
Ciekawe jakie paymenty poleca o.O Luki pewnie dostanie 443783490k za to ze przez pare lat to on wygrywal wojny 
|
tak dla rozjasnienia sytuacji
1. luki niewygrywal wojen,zadnej niewygral,wygrali je ludzie w dptf,aata medi voronix ares i inni nawet alunir.
2. wojna ta byla mi bardzo nie na reke gdyz spora czesc int~ szanuje za to co zrobili takze lukiego i do niego zawsze bede mial respekt,poprostu kazdy popelnia czasami bledy
luki popelnil 1 wielki pozwolil alunirowi traktowac membersow dptf jak psy, tylko czasami psy gryza nawet wlasciciela
3.najwiekszym respektem chyba darze netha i choc teraz stoimy po przeciwnych stronach ciagle go lubie

,troszezke pzresadzal chroniac dawne sf(mowie o niektorych idiotach) choc takze i tam sa osoby ktore zasloguja na respekt "np:rahszas" i sa tacy ktorych juz dawno bym z checia widzial stojacych w dp i tylko piszacych na trade"free itemzz blizz" jak np igusia tha~ ziuziek drumlar,doszedl jeszzce niedawno do elity banshee..no ale coz kazdy ma swoje 5 min..jego sie juz skonczylo

4.jezeli o moje stanowisko chodzi kazdemu dalbym sie wyplacic,hunted forever to najwieksza frajernia dla mnie jaka jest..choc przyznam sie szczerze ze nawet po wyplaceniu sie bede neiktorych gnebil

5.robienie PA i sciaganie bohow to taki skok na bangee na koniec,pokazanie ze jeszzce sie zyje...pod respiratorem(zalosne) kazdy chce byc zapamietany,jeden jako najwieksze UE pod dp w carlin,inny jako najwiekszy booter..inny jako najwiekszy frajer i noob(siemka banshee)
tak na zakonczenie
wojna sie jeszcze neiskanczyla choc teraz pewnie bedzie z 3-4 tyg pzrerwy gdyz inter~ malo co moze zrobic,ludzie odchodza,suporterzy widza ze tzreba brac nogi za pas a co najwazniejsze
JUTRO WCHODZI PATCH i elfbot i ng pewnie niebedzioe dzialalo wiec inter~ juz kompletnie nic niebedzie moglo zrobic.
ide siusiu bede pozniej
* - dla idiotow
teraz mozecie pisac o interpunkcji i ortografi i tak sram na was