Zobacz pojedynczy post
stary 07-04-2008, 22:03   #7
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adams_killer Pokaż post
Witam!
Dzisiaj oglądając spider-mana 2 na polsacie podczas reklamy przypomniałem sobie, że dawno temu ( a z 2 lata temu) jeszcze grałem w gre zwaną Tibią. Po tym jak przestałem grać w tibit kupiłem WoW'a, teraz i to w końcu mi się znudziło. Ale tak się zastanawiam, co by było z tobią gdyby ...

Co by było gdyby tibia miała grafike jak doom3? Czy nie było by przyjemniej zabijać "ładne" potwory? Czy w WoW'ie komukolwiek przeszkadza ładna grafika?

Co gdyby w tibii była motywująca muzyka? Co by było gdyby potwory gineły z z głośnym odgłosem "arghhh"? Czy tibia była by gorsza?

Co by było gdyby cipsoft nie olewał graczy na całej linii? Dla przykładu podam, że jak w wowie są kiki to gracze uzyskują proporcionalną ilość "free days"... w tibii jak przez tydzień były masakryczne problemy gracze dostali po 2 dnii... . Czy tak to powinno wyglądać?

Ca by było gdyby gracze nie tracili aż tyle cennego czasu w przypadku śmierci? Czy nie ożywiło by to pvp? Czy nie zmniejszyło by to negatywnego nastawienia graczy do siebie z powodu zabicia? Czy nie zmniejszyło by to odrobinkę nerwów?

Co by było gdyby była jakakolwiek możliwość pvp brez strat w przypadku dueli? Taka możliwość walki do 1 hp?

Takie małe pytanka naszły mnie mi na myśl... ale dla mnie ta gra jest martwa i tak.... ma po prostu 0 głębii. Niewiem, co wy gracze o tym myślicie, ale powiedzcie mi.... czy nie lepiej by było gdyby ... ?
Co do grafiki się nie zgodzę, tibia ma swoją unikalną grafikę.Chodziarz jest 2D i wygląda jak z pegazusa jednak ma coś w sobie i ludzie w nią grają.

Jeżeli chodzi o dźwięk to chodzi Ci o to?
http://pl.youtube.com/watch?v=MJyRZGYaooo

No to z tym cipsoftem masz częściową rację.

System Pvp hmm... masz rację, mogli by zmniejszyć te straty przy dedzie, bo właśnie to (między inn
ymi) powoduje rezygnację z tibi, oraz niechęć do odrabiania lvla lub skilli.

@adams_killer
Błagam zmień avka, będzie mi się śnić po nocach ;<.

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!

Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 07-04-2008 o 22:15.
Serious Sam jest offline   Odpowiedz z Cytatem